Excolo Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ja w ogóle nie rozpoznaję większości z tych tytułów (stronie przyglądam się od grudnia 05, a zaatakowałem jak sami wiecie niedawno), ale najbardziej ręce połamała mi Wspaniała Strategia (sic...) i Calculator... A tak w ogóle, to wszyscy narzekacie na niski poziom GMClanu, a ten temat to znakomite miejsce do takiej refleksji: porównajcie sobie Wspaniałe Strategie i Calculatory do Almory, Magi, czy gier Propaganji. *morale +2* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Dzięki, Jaklub, może nawet to skończę :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 JA to grzebalem jako gosc od 2005, i pamietam niektore gry jakie wstawiliscie... A moze Cario 24? MAm duzo staroci na dysku... a ta logika byla nawet fajna, aha i jeszcze Cario Ball, i Cariompiada 3d. P.S. Dzieci tworza gry!!!, wiekszosc gm clanu to 13 i 15 latcy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 A moze Cario 24? MAm duzo staroci na dysku... a ta logika byla nawet fajna, aha i jeszcze Cario Ball, i Cariompiada 3d. Eee... masz na myśli Cairo i Olimpoadę 3D? Linki do nich wciąż działaja, ale jak chcesz to wrzucaj w internet te starocie co masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Kurcze, wolny ten uploader... Zaraz dam LAbirynt-Fatalna Jendza (Wyszla mu troche cicha muzyczka wiec daj glosniej... Labirynt Cario 24 - Napewno nie bigshark, nie pamietam kto Cario 24 Cario Ball - Jedna z lepszych gier 3d na gm'ie CArioBAll Marvic - tego zolwia to szyscy pamietaja ( No prawie ) Marvic Kugel - Niesamowita gra logiczna!!!! Kugel @Marmot - nie pamietasz Cariompoady? Cos jak olimpiada tylko z ludzikami z cario 3!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi