Muchaszewski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Jak można zrobić żeby dało się w GM wybrać gdzie znajduje się plik ( Podczas wczytywania gry ) a ten plik zawierał by takie drobne informacje jak w ini czyli zmienne i np nazwa gracza. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 podać jego lokalizację? takie drobne informacje przechowuje się w plikach ini: https://gmclan.org/index.php?wiki&wart=29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Tak ale pliki ini muszą być w pliku z grą a ja chce żeby użytkownik mógł wybrać skąd ma być pobierany np. Idziesz do kumpla i z Cd zgrywasz swoją postać nie kopiując tego pliku na komp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 niezbyt czaję. przecież można zrobić: ini_open( 'c:\Program Files\MarekS Games\data.ini' ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 przecież można zrobić: ini_open( 'c:\Program Files\MarekS Games\data.ini' ) :) Po odpowiednim przerobieniu wyjdzie mi to co chciałem Dzienks :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi