zalu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 gdy wchodzę do rooma to obiekty w nim są jakby nieco spłaszczone czy to da się usunąć? prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 '-.- Rozwiń swoją wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 zmień rozdzielczość/wyłącz pełny ekran... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 obiekty w nim są jakby nieco spłaszczone że co? ;o czy to da się usunąć? prosze o pomoc Może i się da, ale opisz dokładniej problem, zapodaj screena, cokolwiek, bo nawet nie wiadomo o co Ci chodzi. E: Chyba już wiem, zmień wielkość viewa. Przykładowo, jeżeli spłaszcza Ci się w poziomie, to zwiększ wysokość viewa itp ;) Chyba, że to nie o to się rozchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 UP@ zaraz sprawdze a i screen: https://gmclan.org/uploader/2661/bez_tytu_u.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 hmm patrząc na ten screen nie za bardzo wiem co jest nie tak ;o Wygląda wszystko jak dla mnie w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 "View in Room" musi być równe "Port on Screen". ViR > PoS to wtedy jest spłaszczenie/zwężenie. ViR < PoS to wtedy jest rozciągnięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Lol ukradłeś mi pomysł !!! :P A co do tematu to na pewno port on screen nie jest równe view in room tak jak napisał kolega na górze. Pokombinuj w ustawieniach rooma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 UP UP@ dzięki od razu lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi