Morro Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Mam pytanie, bo jestem w trakcie jego rozwiązywania, jak zrobić to, żeby przy naciśnięciu czegośtam w pliku ini zapisywał się numer stepu kiedy był on przyciśnięty, np.: [Melody] 1=58 2=134 3=139 4=234 Poprostu robie edytor muzyki do gierki typu http://cda.pl/gry-online/3/scguitar3.php a taki edytor bardzo ułatwi mi pracę Moge zrobić tak żeby było wszystko poprostu ustawione w roomie ale to jest dużo dłuższa robota _________________ inne pytanie jak zrobić to, żeby liczy stepów pisały się w roomie po naciśnięciu i potem można je było zaznaczyć i skopiować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 To może zrób jakąś globalną która zaczyna się naliczać od samego startu do końca muzyki o wartość 1 w stepie. A po naciśnięciu przycisku po prostu zapiszesz jej wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Mam takie coś ale gdzie ma się ta wartość zapisać, żebym mógł ją skopiować czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi