Myśliwy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 No lenin, co to miało znaczyć? @up: pewnie sprawdzales na tamtej wersji czy mozna niszczyc, Lol tamto tylko mialo pokazac efekt ognia za pociskiem Edit: No nie rozumiem cie lenin :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 użyj tego do domków http://www.gmclan.org/index.php?plik=79 zamiast random sprity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Mysliwy dodaj exe to co teraz masz juz zrobione ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Nie, jak zrobie troche wiecej to dam. Co do tego przykładu, to wole zrobić własne. :P Mam już 2 bronie. Dodałem laser. Zniszczalny domek: Prawie gotowe, musze tylko sprity porobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 no to juz powinieneś mieć 19,5 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Nowe screeny, ew. exe. wrzucę wieczorem. btw. wow, już 65 odpowiedzi :D, jaki popularny temat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 no to juz powinieneś mieć 19,5 % A tam, toż to jedna czwarta gry ukończona ;d No nie rozumiem cie lenin Ja też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Wieczorem, dam wam exe ale niewiem czy zdążę dokończyć laser. Jeżeli nie to bedziecie mogli zobaczyć jak się domek rozwala :D Btw. Nie wiem czy wieksza mapa się przyda, bo to bedzie survival taki, coś jak alien shooter. Ma być wieksza czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 troszkę... ...za krótki post. przydało by się zwiększyć... Może być? Nie. Teraz jest niezwiązany z tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 jak survival to przydałaby sie nieco większa żeby mozna było na niej jakieś manewry wykonywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Już dziś nie wrzucę tego exe'ka, wrzucę go jutro. Będzie bardziej dopracowany itp. Na dziś planuję zrobić obrazek do sygnaturki "Blood Omega" Coming Soon, no wiecie :). Ok to branoc wszyskim :D. Edit: Zrobiłem już laser do końca i losowe zniszczenia domku. Później dam wam exe'ka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 wow już 19% !!!11 Jeszcze zrób jakiś zwykły pistolet, i można pełną wersję wstawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 pełna demo wersja ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Nie będę wrzucał tego exe. Temat wydaje mi się już niepotrzebny dlatego zamykam, a gra wyjdzie w swoim czasie. Nie będę się śpieszyć, bo nic mnie nie goni, a chcę aby gra była dopracowana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi