getStringFromObject Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam, na gwałt potrzebuje programu do robienia mapek ktory opisałem tutaj: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=13231 . Od kiedy napisałem tego posta mineło już prawie dwa tygodnie i jak na razie nie dostałem żadnego odzewu. Program jest mi super potrzebny bo bez niego nie moge sie posunąć dalej w pisaniu mojej gry. Gwarantuje miejsce w creditsach, boże błogosławieństwo, wszelakie łaski uświęcające, odpust zupełny oraz dozgonną wdzięczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 W poprzednim temacie Boro Casso dał Ci przykład a ty marudzisz. Przerób go na własne potrzeby. To nie jest trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Właśnie, nie jest to trudne dla kogoś kto siedzi w GameMakerze, a ja nie znam tego programu ani troche, a na dodatek nie mam czasu ani zamiaru się go uczyć. Dlatego właśnie proszę was, osoby siedzące w GM, zebyście mi napisali tą małą aplikację. Proszę :crying: ( :jezor: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 na dodatek nie mam czasu ani zamiaru się go uczyć z takim podejściem życzę ci powodzenia. skoro ty nie masz zamiaru się go uczyć to w sumie dlaczego ktoś miałby coś dla ciebie robić? najlepiej wejść na forum i napisać zrób taki i taki przykład który będzie moją grą a więc rada i odpowiedź na pytanie: poucz się trochę GML'a i wtedy pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Radze przeczytać to co napisałem wcześniej. Piszę grę, ale w innym języku, nie w GM i potrzebuję do niej edytor map, który będzie je zapisywał w pliku txt zebym mogł go wczytać moją grą. Chciałem coś takiego napisać w c++ ale niestety nie da się za pomocą silnika irrlicht w prosty sposób obracać obrazków. Dlatego piszę na waszym forum z prośbą o napisanie tej prostej aplikacji. Zaoferowałem że dołączę tę osobę do listy osób w creditsach, oraz do współ autorów gry. Uważam że jest to uczciwa propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Spadłeś z choinki chyba. Creditsy za napisanie kompletnego środowiska do edycji map? Chyba u kolegów z podwórka. Temat zamykam bo to nie pytanie po pierwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi