LolikZabijaka Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 cześć mógł by mi ktoś skombinować ten pisk który puszczają gdy jakiś aktor przeklnie w telewizji wiecie o co mi chodzi ?? najlepiej w formacie wav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Nie można w dowolnym programie dźwiękowym zrobić prostego sinusowego sampla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 znalazłem coś takiego http://www.uaudio.com/webzine/2003/novembe...und/cphase2.wav Po drobnych zmianach powinno wyjść to czego potrzebujesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ściągnij sobie Audacity i nie zawracaj ludziom głowy byle czym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Nagraj zwykle sprzezenie(zakladam, ze glosniki i mikrofon masz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Po co. W audacity taki dźwięk można przecież wygenerować w parę sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 jakoś ja nie mogę dojść do właściwej częstotliwości ciągle mi inne piski wychodzą a ten właściwy nie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ustaw 1000Hz. Swoją drogą: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...1/17/1000Hz.ogg <- tu masz gotowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi