Zając Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 wiem że to nie powinno znaleśc sie tutaj, ale program ten potrzebny mi jest do GM :] zna ktoś jakiśtaki fajny program? najlepiej z linkiem poprosze :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 IconArt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Iconforge Strona o ikonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Ewentualnie możesz zrobić tak jak ja czyli normalnie narysować ikony, zapisać jako png,bmp,psd itd. / a potem przerobić na ikonę lub paczkę ikon tym świetnym darmowym programem: http://www.towofu.net/soft/e-aicon.php Sam go używam, bo nie lubię edytorów ikon i rysuję je tylko w photoshopie. A powyższy konwerter obsługuje kanał alfa i mogę bezpośrednio zapisywać ładnie cieniowane ikonki ala windows xp, do tego mogę szybko edytować w nim transparency mask by zrobić cienie niewidoczne pod windows 98, które nie obsługują ikon z kanałem alfa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Ja używam WB Icon Workshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Ale i tak, trzeba będzie się przyzwyczaić do nowego standardu ikon - PNG, bo to on będzie zamiast plików ICO w Windowsie Vista, a nawet lepiej, bo PNG to milion razy lepszy format, pełna obsługa 32-bitów i wiele innych zalet :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Hoho, ja tam zostane przy ico. Na Windows Viśta (wio) przejde tylko w razie konieczności (czyt. wszystkie nowe programy - tylko pod WV). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 lol,paint i infart view nie starcza wam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 lol,w paincie edytujesz transparency mask i kanal alpha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 oO?tnrasprey invarview moze wyznaczyć,ale kanal alpha?przecie tego ikony chyba jeszcze nie umią xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 A jo ikony robię (to znaczy robiłem) w IconXP czy cuś takiego :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi