Zychu Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nazwa: Zegar? Opis: hmh zegar? xD zrobiłem przykład zegara na lenghtdir'ach. porównajcio sobie z zegarem systemowym. ;p wskazówki dobrze chodzą nawet uwzgledniłem minuty we wskazówce z godzinami :P są też cyferki. wszystko jest w kodzie w jednym obiekcie. może sie komuś przyda. Enjoy. Download nudziło mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 ciekawy przykład,zapewne wielu się przyda zastosowanie tych funkcji. Ogólnie nieźle ;) btw czyżby autor tematu dał sam sobie 5/5? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Bardzo fajny przykład, wszystko napisane bardzo czytelnie, są obszerne komentarze. No i efekt jest zadowalający. 4/5 Przydało by się jeszcze płynne poruszanie się wskazówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Przydało by się jeszcze płynne poruszanie się wskazówek.Znajdź mi zegar, w którym wskazówki płynnie się poruszają. Znajdziesz, ale w przeciętnym zegarze wskazówka sekundowa "skacze" ;) A przykład taki se. Niby działa, ale w sumie niewiele uczy ;P No i można było dużo prościej zrobić :P 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 @lenin nie dałem 8/5 ;[ dzięki za opinie. @Dawidds: hmh niby jak ? za pomocą draw_line czy może sprity? hehe;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Fajny przykład, ale raczej mało przydatny... :D 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi