Lechu4444 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Szukam 3 ikonek do interface'u w mojej grze w sumie to może jakieś sam bym znalazł ale nie mam kompletnie pomysłu. Chodzi o ikonki które będą pojawiały się po najechaniu na wieżę. Każda wieża będzie opisywana przez 3 statystyki: obrażenia, zasięg i szybkość przeładowania i to właśnie dla nich chciałem zrobić te ikonki. Myślałem żeby szybkość przeładowania opisywać zegarkiem, ale już jeden zegarek używam w innym miejscu, myślałem też nad piorunem ale jakoś tak chyba średnio się kojarzy z czasem przeładowania. Co do obrażeń to chyba wezmę jakiś płomyk albo strzałę, ale może macie jakieś inne propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Pokusiłby się ktoś do narysowania jakiegoś ludka w częściach do tego mojego animatora ? Dobrze by było mieć bardziej konkretny model niż taki niewiadomo co jak w filmiku :D Zbudowałem go z 3 obrazków: To czego bym potrzebował to postać widziana od boku która po złożeniu miała by okolo 200px wysokości, może być mniej. Każda część ciała powinna być w osobnym pliku i obrócona do punktu 0 stopni jak te co dałem, ale nie aż tak koniecznie, najwyżej sam poobracam. Widzę że w spine są fajne przykładowe np: http://i.imgur.com/rXaHF.png http://www.cartographersguild.com/attachme...spine_skel6.png Ale aż takich dobrych nie trzeba, może być coś podobnego do tego: http://www.swiftthought.com/wp-content/upl...oblin_spine.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 https://gmclan.org/uploader/7189/s_lucznik.png - nic lepszego nie mam, ale ciekaw jestem jego animacji xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Yhy fajnie że jest w częściach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiem, że nie jest w cięciach, ale napisałem przecież że nic lepszego nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Nudziło mi się i zrobiłem we Flashu coś takiego. raczej się nada: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Chyba ktoś inny jeszcze mi zrobi ale to też wykorzystam w przykładach ;) dzięki! Edit: Możesz jeszcze dorobić coś co potem mógłby trzymać w dłoni i zaciśniętą dłoń, bądź dwie rzeczy. Tylko zpoziomuje kolory bo troche taki zdekontrastowany jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Jeszcze jakbyś mógł zrobić w takich samych wymiarach grafiki przeciwnika + morda żywa i martwa to by było super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ok, potem się pobawię :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Wyszło znacznie gorzej, gdyż musiałem robić to w photoshopie, a nie we flashu, ale może się nada :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi