dziadekkleofas Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 W związku z coraz większą ilością tematów z prośbami o błache rzeczy rodzaju loga do gry, pojedyńczego sprita itp. zakładam od nowa ów temat. Wcześniej zrobił to Patrysław, ale chyba należy przypomnieć ludziom: Tutaj jest miejsce o proszenie się o pierdółki i tutaj składamy prośby o rzeczy mniejszego kalibru, nie zakładajcie coraz to nowszych i głupszych tematów. (stary temat odpięty, bo po co komu stare posty.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 No to ja zaczne, daje tutaj zarys loga jakie chcialbym miec, (plik na dole) czy moglby mi ktos to logo przerobic? tnz zostawic napisy ale dodac JAKIES fajne efekty graficzne? chce popriosyu zeby kazdy jakos to logo przerobil po swojemu a to ktore najbardziej mi sie spodoba to mozliwe ze go uzyje i ta osoba bedzie w credits smile2.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Szukam grafika do projektu MMORPG (od góry)! o nazwie Warrior Man Online. screeny w sygnie ;] PS: kontakt - gg:1224801 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ja mam tylko jedno pytanie: skoro ten temat jest przypięty, to czy nazwa nie może być trochę bardziej "oficjalna"? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Sirluki, tak bajecznie nazwany temat rzuca się bardziej w oczy niż gołe "Szukam grafika", i od razu wiadomo do czego ten temat jest. Ok, koniec dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Trza mi upiorne i zwykłe drzewo widziane od przodu najlepiej narysowane przez użytkownika byle nie z internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 moze byc renderek? https://gmclan.org/uploader/3255/Untitled.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 moze byc renderek? https://gmclan.org/uploader/3255/Untitled.png ^^ jak najbardziej a udało by ci się wyczesać jeszcze takie jedno tylko beż liści A propos mogę je użyci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 https://gmclan.org/uploader/3255/Untitled1.png jak bym nie chcial zebys uzyl to bym nie dal i juz :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 https://gmclan.org/uploader/3255/Untitled1.png jak bym nie chcial zebys uzyl to bym nie dal i juz :thumbsup: Wielkie dzięki, wiem tak tylko upewnić się chciałem bo niektórzy to dają na zasadzie patrz i płacz XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Szukam grafika do giery w stylu simcity. Chciałbym, żeby grafik zrobił mi budynki w rzucie izometrycznym, ludzi, i jakieś pierdółki (kosze na śmieci itp.). Dokładniesze informacje -> gg: 10665476 Proszę o pomoc ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Potrzebuje atletę biegnącego i stojącego Rozmiar: 40x40 1.Murzyn: zielono czarna koszulka 2 Biały: czerwono-biała 3 Biały:żółto-niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 my nie graficy :bye1: Post nie na temat. Warn +1. Level UP!!! gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 proszę o grafike czterech różnych bębnów w stylu gry patapon: najlepiej żeby bębny były z przodu i mieściły się w kwadracie 29x29 z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Potrzebuję sprita ludzika top down 64x64 i jego animację chodzenia, najlepiej w kolorach czarnym i czerwonym, z jakimś ładnym cieniowaniem. Można by też zrobić jakieś fajne naramienniki, w dowolnych kolorach. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 do twojego Blood Omega ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Tak, a co? Ma być z moim badziewnym spritem :) ps. Aha, jescze jedno, sprite ma być taki, taki jakiś "mroczny" no wiecie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Potrzebuję baby i chłopa widzianej/-ych od przodu, baba ma być ze spiętymi włosami... Rozmiar taki jak tu: http://img84.imageshack.us/img84/75/aniaax3.png Tak samo chłop. Edited: Ja nie szukam grafika, tylko GRAFIKI! Więc nie przenoś bez powodu jak dla mnie BARDZO WAŻNYCH tematów/postów... Bez tego mój program będzie "niczym" :( Już myślałem, że ktoś mnie haknął xD Edited Number Two: Jeszcze przenieś wszyściuteńkie posty tutaj, to będzie SpoX... A myślisz po co jest dział "Grafika"? Po to, żeby ludzie mogli sobie poszukać, poprosić, a nie wszystko "w-walone" w jeden temat :/ rzal.kambodża.ru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Chcę tu zrobić jako taki porządek, a że każdy chce nagle np. stołek, gumkę, robota do swojej gry to syf się robi... Wszystko jest na miejscu, a jak ktoś zechce zrobić komuś grafikę to ma już spory katalog z czego może wybierać. Oczywiście, jeśli problem jest złożony, a prośba nie jest banalna i user stawia pewne wymagania i podaje dokładny opis i projekt potrzebnej grafiki, to jak najbardziej osobny temat się należy. Ale co ja poradzę skoro ktoś rzuci jedno, dwa zdania i tylko czeka aż ktoś za niego zrobi nie raz banalne rzeczy? I jeszcze pretensje do mnie mają, że próbuję przywrócić coś do ładu. Moderator to nie luksusy, i wymaga zarówno wysiłku ze strony moda jak i usera, który ma szanować jego decyzje (co nie znaczy że nie krytykować konstruktywnie - "A myślisz po co jest dział "Grafika"? Po to, żeby ludzie mogli sobie poszukać, poprosić, a nie wszystko "w-walone" w jeden temat " - to żaden argument bo dział Grafika jest o wszystkim związanym z grafiką i nie może być dominowany przez jakieś bzdury, tak samo w valhalli swego czasu zrobił się tam helpdesk.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 A czy można prosić o cale animacje? Tak. Chodzi o to żeby zostawić na forum miejsce na naprawdę ważne pytania albo poważne propozycje, ew. ciekawą dyskusję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Potrzebuję PILNIE! Trampoliny w rozmiarach 35x10. Widok z boku, tak jak w platformówce. Aha, jak można, to jeszcze animację odbicia. Prosiłbym moderatorów o NIEPRZENOSZENIE tego tematu. Dziękuję. :) :: ::E'D'I'T:: :: << >> K***A! A czemu nie przenośisz innych tematów, tylko zawsze moje! Zawsze! Co ja ci zrobiłem? Czemu się tak na mnie uwziąłeś? Ja założyłem ten temat po to, bo może coś jeszcze będzie mi potrzebne! ..i.. https://forum.gmclan.org/index.php?showforum=39 - przenoś. Czemu tego nie przeniosłeś? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=13716 I innych różnych nawet bardziej pierdółkowych tematów? Czemu? Czemu? Why? Po co? Jak? Czy warto? Pomyśl. A ja nawet poprosiłem, żeby nie przenosili, a tu co dostaję? Yayo! PzdR. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Sorry za double-posta, ale ten temat jest już stary i potrzebna mi nowa grafika... Potrzebuję serduszka w rozmiarach 32x32... ma być czerwone!!11one :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 czerwone serce 32x32 :jezor: :rolleyes: :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Jakieś kanciaste to :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Czerwone, nie kanciaste serce: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Czerwone, nie kanciaste serce: :) Łau! Fajne :D Użyję. A Ciebie dam do Credits. Dzięki wielkie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Jak ja ci narysuje leprze, to dasz mnie do Credits?... XD (pytam serio) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Jak ja ci narysuje leprze, to dasz mnie do Credits?... XD (pytam serio) Tak. Edit: Ale nie martw się, Sirluki, mam już od ciebie 2 grafiki i 3 kody xD Więc nie zabrakniesz w Credits. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Tak. Edit: Ale nie martw się, Sirluki, mam już od ciebie 2 grafiki i 3 kody xD Więc nie zabrakniesz w Credits. Hehe, nie muszę być w credits. A jeżeli KubaGM zrobi ładniejszą grafikę, to dlaczego miałbyś jej nie wykorzystać? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Pljosie, maś selduśko Teś bendie f klediciach? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi