gorky Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Witam ! Nie mam żadnego pomysłu na grę :/ i chce żebyście mi doradzili ( nie kulki ) ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Eee.. to my mamy ci wymyślać grę? OK, to tak: - MMO - Graficzka w UE3 ( czyli Unreal Engine 3) - Boty myślące jak człowiek :D :D :D :D Sam musisz wymyślić grę, przecież nikt ci nie zaproponuje gry, gdy wie że skoro jest dobra to sam ją zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 "Stumilowy Las Nocą" :D Będzie się chodziło Kubusiem Puchatkiem i machało patykiem na zombiaków xD Człowieku o taki rzeczy się nie pyta! Robi się takie gry jakie się lubi, w jakich jest się mocnym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Platyna dzięki za pod powiedź ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Platyna dzięki za pod powiedź ^^ :lol2: heh to czekamy teraz na przygody puchatka ;F A tak serio to niby czego dokładniej oczekujesz? rodzaju gry, czy fabuły? Jak fabuły to sam powinieneś coś wymyśleć, w końcu co to za 'programista' któremu całkowicie brak pomysłów? -_- w końcu jak to mówią: "Prawdziwy programista ma więcej pomysłów, niż czasu na ich wykonanie" (czy jakoś tak ,już nie pamiętam dokładnie ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 :lol2: heh to czekamy teraz na przygody puchatka ;F A tak serio to niby czego dokładniej oczekujesz? rodzaju gry, czy fabuły? Jak fabuły to sam powinieneś coś wymyśleć, w końcu co to za 'programista' któremu całkowicie brak pomysłów? -_- w końcu jak to mówią: "Prawdziwy programista ma więcej pomysłów, niż czasu na ich wykonanie" (czy jakoś tak ,już nie pamiętam dokładnie ;p) Nie słyszałem wcześniej tego powiedzenia ale to święte słowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 "Prawdziwy programista ma więcej pomysłów, niż czasu na ich wykonanie" (czy jakoś tak ,już nie pamiętam dokładnie ;p) Poprawnie. Platyna mnie wyprzedził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Prawdziwy Programista ma lepsze pomysły niż te, które realizuje. :) Zrób może... o - rpg w kosmosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zrób FPS'a pod wodą, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 ehh a może by tak Gierkę FPP w widoku TPP :P Ale co mu będziemy doradzać, widocznie wziął się już za puchatka, bo zaczyna znowu zasypywać forum pytaniami :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 @Up: Dostałem rotfla. Tarzam się po ziemi. xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 rotflsexmachine ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ale dobre. Żeby zrobić strzelankę TPP, musimy mieć schaba bez kości, szynkę, żółty ser i śmietankę. IMHO to tylko z tym ostatnim nikt problemu nie powinien mieć ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zrób zwykłego tetrisa. Ewentualnie taką grę "wyścigową" w stylu bazarowych gier za parę złotych - 500 in 1 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Moglbys pokazac druga strone tego opakowania, bo juz mam schab, ser, smietane i szynke, tylko ze jestem w USA i tu nie ma produktow od winiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 @UP to chyba wszystko, co potrzeba. Wrzuć to do piekarnika i oglądaj efekty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Raczej rozkręcić peceta, wrzucić wszystko do środka i ze wesołą miną patrzeć jak kod sam się pisze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Rofl... zrobić tylko takie wirtualne "Winiary", które po wsadzeniu odpowiednich plików do folderu tworzyło plik .gm6/7 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Moglbys pokazac druga strone tego opakowania, bo juz mam schab, ser, smietane i szynke, tylko ze jestem w USA i tu nie ma produktow od winiar. Skoro nie ma tam produktów winiary to nie zrobisz dania przepis w reklamie wygląda mniej więcej tak: Nie pamiętam dokładnie ale jest tam cos takiego "pomysł na zmieszamy z wodą i śmietanka" ale jak podasz adres to ci może administratorzy forum wyślą pocztą. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 ######sty offtop jest zawsze ######sty \o/ Gorky, kurde mać, jak siedzę na klopie/biorę prysznic to mam tyle pomysłów, że nie wiem za który się zabrać. Moja porada - idź do klopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 ######sty offtop to nie jest offtop, w końcu cały czas dyskusja jest na temat pomysłu na grę prawda? A że niektórzy mają pomysły na grę o 'winiary' to już inna sprawa ;d Ale bądź co bądź wszystko tutaj jest na temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi