staniki Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Jak zrobić pole do edycji kodu takie jak w edytorze kodu GMa, czy edytorze kodu w Action dekoderze 1.0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Są specjalne DLL'e do tego, które pozwalają na stworzenie notatnika czy nawet edytora HTML, ale nazwy nie podam, bo nie pamiętam (GameMaker Community > Search > Text editor) możesz też próbować kombinować z: STEP: GML zmienna=keyboard_string Press <Enter>: GML zmienna+="#" DRAW: GML draw_text(32,32,zmienna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Mu chodzi o takie cos w Delphi ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ściągnij SynEdit, koloruje bardzo dużo języków programowania. Niestety GMLa nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Jak zrobić pole do edycji kodu takie jak w edytorze kodu GMa, czy edytorze kodu w Action dekoderze 1.0? Write("#") ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Write("#") czy to nie jest procedura Pascala? ja szukam czegoś do Delphi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 czy to nie jest procedura Pascala? ja szukam czegoś do Delphi. Nie mówiłeś, że w Delphi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Myślałem, że po dziale będzie wiadomo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 > GMCLAN Forum > Kąciki programowania > Pascal, Delphi Wiadomo? Jest w końcu napisane i pascal i delphi. Wprowadzasz tylko w błąd niektórych;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Myślałem, że po dziale będzie wiadomo :P Dział się nazywa: Pascal, Delphi :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 czy to nie jest procedura Pascala? ja szukam czegoś do Delphi. No to już ci przecież napisałem abyś pobrał SynEdit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Po co SynEdit. Wystarczy najzwyklejszy komponent TMemo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi