gorky Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Witam ! W pliku gorky.rar jest przedstawiony dźwięki mid. strzał broni , przeładowanie magazynku , zoom , dźwięk podkładania c4 , i inne . Może komuś się przyda ^^ http://www.speedyshare.com/242306145.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Cóż, te dźwięki przydadzą się tym co nie mają Counter-Strike'a i potrzebują odgłosów z tej gry, ale dla tych, którzą tą gre mają, ten .rar zupełnie nie potrzebny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 również można użyć CS2D, tam jest nawet więcej ;d Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 A ja tam wole sam szukać dźwięków z http://www.findsounds.com/ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ale nawet jeśli były by te dźwięki komuś potrzebne, to i tak hosting na Speedyshare nie trwa wiecznie, już dałbyś prędzej na uploadera. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ojeju, dał co dał i jeszcze macie pretensje że niepotrzebne nikomu. :/ Może ktoś nie ma CS'a, albo nie umie korzystać z takich stron - najlepiej szukać dziury w całym niż pochwalić, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 według mnie findsouns jest do D... bo dźwięki są bardzo niskiej jakości a co do dźwięków to nie czepiajcie się go w końcu nie robi tego nikomu na złośc ja i tak ich nie wykorzystam ale może komuś się przydadzą ja tam polecam dźwięki z mafii (tylko do broni takich jak Colt 1911 Tommy Gun itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 według mnie findsouns jest do D... bo dźwięki są bardzo niskiej jakości heh, findsounds jest tylko wyszukiwarką plików dźwiękowych, które znajdują się na innych stronach -_- A co do paczki, to nieźle. Przynajmniej nikt nie będzie musiał każdego dźwięku szukać z osobna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Nie mówię, że to jakiś szit i tego nie pochwalam. Jak ktoś nie ma CS'a to mu się na pewno przyda i będzie mu wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi