Exigo Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Mam problem... bowiem jak ustawić zakres sinusowi?.. standardowo jest chyba tysięczne (nie testem pewien.) na np. setne, czy tam dziesiętne.. hm? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Mnożyć jego wartość np x10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Już nie trzeba. Dziwne, poprzednim razem wyświetlało parę cyfr po przecinku, ale teraz pokazuje tylko setne... Nie wiem, co to powodowało, ale ważne że efekt jest osiągnięty. :D Hmm... to może, jak ustawić dziesiętne. :P Mówiłeś żeby mnożyć przez 10, ale nawet jeśli pomnożę przez 1000, to nadal są setne. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 podzielić ? lub pomnożyć przez mniej niż 1 ? Nie wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Hm... mnożyłem przez 0.5 oraz dzieliłem przez różne liczby, i nic., nadal są setne. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Pomnóż przez 10, ceil(), podziel przez 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 zmienna div 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Działanie Snake'a działa. :) Dzięki wszystkim za fatygę. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi