Ryba24 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Pewnie było to pytanie chodzi mi o to że gdy w draw dodałem pisanie dialogu to obiekt mi znikł zrobiłem kod do rysowania sprita lecz wtedy sie nie animuje jak mam to zrobić żeby animował się. A i jeszcze chodzi po patchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 FAQ! Punkt 22! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Jeśli było nie możesz barć przykładu z tego ?? :boxed: Masz bohatera i do każdej animacji musisz zrobić nowy spirit np : ruch w prawo , a później u bohatera wkleić sprite_index = spr_aruch w prawo// To jak masz już tą animacje w spirit :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 @UP Co to ma do rzeczy ? :boxed: I rozwaliło mnie spirit A napisałeś tak parę razy więc to nie przejęzyczenie.... A co do tematu to za każdym razem gdy używasz funkcji draw, musisz ręcznie drawować obiekt: GML draw_sprite_ext(image_index,image_single,x,y,image_xscale,image_yscale, image_blend,image_alpha) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi