Wiedzmak2 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 :bye1: mam pytanko: JAk można zarobić pieniądze, przez internet. Proszę o konkretne przykłady <prosi> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Pisz CMSy, szablony i strony firmą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 spoko, dam ogłoszenie do gazety.A inne sposoby ....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 robienie grafiki do gier dla twórców albo pomaganie przy klockach innym za pieniądze Kolejne błędy - albo przestaniesz walić takie byki albo dostaniesz następny warn. Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Hm, są też takie strony jak bux.to, ale długo się zbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Albo załóż porządną, dobrą stronę i walnij na nią Google AdSense. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Albo AdKontekst, tudzież: tradedoubler.com zanox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Co do tych reklam google adsense (czy jakoś tak). Czy można wsadzić to na bloga? Mam oglądalność ok.100 dziennie. Bloga mam na wordpress. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Kolega napisał mi tak: 1. zakladasz sklep internetowy badz gielde(bazar) typu allegro.pl 2. zakladasz portal spolecznosciowy odwiedzany przez 1mln osob dziennie i zgarniasz kase za reklamy 3. robisz gre internetowa w ktora graja miliony osob i zarabiasz miliardy za konta premium i rozne bajery do gry g-Enjoy nie czaje o co chodzi na tych stronach wszystko po angielsku "Albo AdKontekst, tudzież: tradedoubler.com zanox.pl" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Co do tych reklam google adsense (czy jakoś tak). Czy można wsadzić to na bloga? Mam oglądalność ok.100 dziennie. Bloga mam na wordpress. Tak, możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 good luck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 aa sorry zanox.pl spoko , ale jak tam mogę zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Uff, no to czytaj sobie. - Rejestracja - Dodaj platformę reklamową, wybierz ustawienia. - Wyszukaj partnera i wyślij zgłoszenie. - Czekaj - Jeżeli się uda, wstaw kod z wybranym banerem/linkiem na stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 dzięki g-Enjoy zrobię tak. ale jak się w Tibie pogra i na Allegro wystawi 100 level to nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 dzięki g-Enjoy zrobię tak. ale jak się w Tibie pogra i na Allegro wystawi 100 level to nie zaszkodzi. Tibia to syf, nawet tego nie próbuj. Bo to dla mnie oszustwo, nie pytajcie się czemu. btw. Nie masz 18 lat ;) Polecam przy okazji kupowanie uszkodzonych przedmiotów, naprawa i dodawanie swych procentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgodzę się że tibia to syf, ale jest to również jakiś sposób zarobienia chociaż słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opisałem Ci wszystkie sposoby jakie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Wiedzmak2 : zakładanie postaci tylko po to żeby ją sprzedać i uważanie że ta gra to syf... ładnie trzeba mieć pod dachem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Kolega napisał mi tak: 1. zakladasz sklep internetowy badz gielde(bazar) typu allegro.pl 2. zakladasz portal spolecznosciowy odwiedzany przez 1mln osob dziennie i zgarniasz kase za reklamy 3. robisz gre internetowa w ktora graja miliony osob i zarabiasz miliardy za konta premium i rozne bajery do gry Noo :) opisał Ci wszystko co potrzeba :) widzisz jakie to proste! Do dzieła! :D miliony czekają =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Co do tych reklam google adsense (czy jakoś tak). Czy można wsadzić to na bloga? Mam oglądalność ok.100 dziennie. Bloga mam na wordpress. To już buxy byłyby o wiele szybsze i łatwiejsze. Na jednej tylko takiej firmie przy 10 poleconych osobach zarabiasz około 60 dolarów miesięcznie. Czeka się jednak jakiś miesiąc, może dwa na wypłacenie ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Albo załóż porządną, dobrą stronę i walnij na nią Google AdSense. Czy to byla ironia? :o @Topic: Mozesz ewentualnie sprzedawac gry (za 5 zl sms :P), robic stronki na zamowienie, loga itp. A wlasnie - jeszcze mozesz zostac zawodowym hakerem - firmy placa tysiace bys im sprawdzil zabezpieczenia na stronce i jeszcze wiecej jesli je ulepszysz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 http://getafreelancer.com/ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi