dawid_1908 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Witam juz prawie zrobiłem piłke nożną ale jescze brakuje mi -nie wiem jak zrobic zeby mógl podskakiwac gostkiem - nie wiem jak zrobic zeby przeciwnik skakał poruszał sie i odbierał i pilke i strzelal gole -nie wiem jak zrobic puntkacja podobna na Emoticons Football ze np. 1-1 Jezeli są chetni do pomocy to bardzo dziękuje pomozcie mi! tutaj prosba do BigSharka ty podobno tysiące piłek zrobiles to pomozesz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 co do podskakiwania to w create ludka dajesz set the gravity i w direction wpisujesz 270 a w gravity np. 1 a przy wciśnięciu klawisz np. up wpisujesz y-=10 i już masz podskakiwanie ludka oczywiście to jest jeden z najprostrzych sposobów i skakanie będzie troche dziwaczne ale lepsze to niż nic :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Eeeh... <_< Wejdź na www.gamemaker.nl następnie do działu Tutorials i tam masz przykład platwormówki! Wystarczy troche przerobić i masz piłke nożną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_1908 Opublikowano 2 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 okej a dacie mi przyklad jak zrobic zeby przeciwnik strzelal mi gole i biegal i zrobic wynik np 1-1 2-1 itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 żeby przeciwnik biegał za piłką musisz coś tam z parentami zrobić gdzieś tu jest taki temat i ustawić mu grawitacje w ten sposób będzie widać jak idzie za piłką i skacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_1908 Opublikowano 3 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 nie wiem czy to znajde ja to będe szukal i ty london ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi