Thobby Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Tytuł: Build the tower Gatunek: Platformówka Opis:Po angielsku w game information, a tutaj daje po polsku: Głównym celem jest zbieranie cegieł, gdy zbierzesz ich 20 musisz wziąć chorągiewkę, wtedy wygrasz gre. Podczas zbierania cegieł, atakuja cie przeciwnicy strzelając do twojej wieży z dwóch stron. Twoje zadanie: odeprzeć ich atak dwoma bohaterami. Sęk w tym, że nie możesz poruszać się oboma bohaterami naraz. Musisz aktywować tego, którym chcesz się poruszać za pomocą klawiszy 1 i 2. Kiedy wrogowie strzelają w kierunku twojej wieży, możesz zasłonić ją własnym ciałem ( no, może nie własnym tylko jednego z bohaterów :P) i strzelić do przeciwnika, by go zabić. Każde trafienie przeciwnika w ciebie powoduje strate 5 pkt życia, których każdy bohater ma 100. Podczas gry liczony jest czas. Mam zamiar wystawić gre do Yoyo Games Competition 3, w tym celu żeby porównać ją sobie z innymi grami. Nie mam zamiaru wygrywać nagród, bo w porównaniu z innymi grami, ta na pewno jest beznadziejna ;] Wiecej w game info. Download: https://gmclan.org/up3313_4_build_the_tower.html Rozmiar pliku: 3,25 mb. Screeny: www.alefajnie.yoyo.pl/screen1.png P.S. Ups, zapomniałem usunąć i jak sie kliknie Enter, wygrywa się gre :P później zmienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Po pierwsze: Bohaterowie nie sa animowani. Kolesie skaczą nie uginajac kolan, co wyglada bardzo dziwnie. Po drugie: Jest za krótka, przeszedłem ją w minutę. Po trzecie: Niemal zero dźwięków. Po czwarte: Gra ma bugi i postacie zacinają się w cegłach. Po piąte: Wieje nudą już po paru sekundach. Po szóste: Brak opcji i menu. Chyba czas skończyć tą wyliczankę. w porównaniu z innymi grami, ta na pewno jest beznadziejna ;] To chyba racja. Niestety jestem zmuszony wstawić 1/5, ale nie zniechęcaj się, następnym razem może zrobisz lepszą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ehh... jak na to teraz patrze to... rzeczywiście kiczowato wyszło. :/ może kiedyś to przerobie na coś innego... w każdym razie takie jak teraz to nie nadaje sie do użytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 A mi tam się pomysł podoba. Gra jest bardzo słaba. Brak menu, nic nie dopracowane. A szkoda. Jeśli chcesz pomocy, napisz mi na priv, a podam ci gg ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 orginalne, ale jak zwykle nudne (no ja chyba sie zanudze na tym forum lol) 3/5 za orginalnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Pomysł niezły, niestety zmiksowany z bardzo słabym wykonaniem. Tak bardzo słabym, że po paru sekundach się nudzi. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Nie rozumiem jednego, dlaczeo po zebraniu chyba 5 punktach pojawia mi sie ten mur a gdy przeciwnik w niego strzeli to on upada i mam -3 punkty? po 1 hicie w mur on pada? nie jestem w stanie obraniac muru z 2 stron i zbierac cegielek. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi