BartekGMClan Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Pomyślałem, że skoro kilka osób prosi mnie o przykład 'Car AI' to wrzucę go na GMClan. Przykład nie jest w 100% mój, znaleziony na necie i trochę przerobiony przeze mnie. Mam nadzieję że sie przyda. Download:https://gmclan.org/up4230_11_carAI_2_0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ehh a już myślałem, że ta gierka co robiłeś ostatnio, jest robiona w całości przez ciebie ;/ A przykład całkiem niezły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Znaleziony na GMC. Lepiej powiedz cos w tym zmienil, bo jak narazie to nie widze zadnej roznicy pomiedzy tym a tym co widzialem na GMC. Pozatym nigdzie nie widze abys wspomnial imienia prawdziwego, pierwotnego autora tego przykladu, wiec do creditsow mamy wpisywac tylko ciebie? Jak dla mnie nic w nim nie zmieniles jesli chodzi o funkcjonalnosc, calkowicie pozbyles sie jakiejkolwiek wzmianki o poprzednim autorze i jescze prosisz sie o creditsy. Zbanowal bym cie na wieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 On chyba tylko pobrał, usunął info i imie i nazwisko autora i dał tu. Ban? W ogóle coś zmieniłes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zmieniłem bo tą wersję, którą ściągnąłem to tam był błąd. Aha- jeszcze jedno; ja tego przykładu nie ściągnąłem z GMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 A miałeś zgodę autora na modyfikację i publikację jego przykładu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Prosić o creditsy za coś, co nie jest twoje to naprawdę... Daj nam link do oryginału ;) PS: Bana mu xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zmieniłem bo tą wersję, którą ściągnąłem to tam był błąd. Aha- jeszcze jedno; ja tego przykładu nie ściągnąłem z GMC. Daj link do oryginału i wyjaśnij na czym ten błąd polegał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Mam takie pytanie czy będę mógł użyć tego przykładu w swojej grze?;] Jeżeli autor jest nie znany (tak twierdzicie) to co wpisać w creditis za ruch uliczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 użyć to możesz, a co z autorem? Credits: Car AI - Unknown Choć w sumie poszukaj na yoyogames, bo pewnie z tamtąd jest ten przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 a jest jakiś przykład chodzenia w dwie strony ( prawo i lewo ) i jak czegoś dotknie to idzie w drugą stronę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camorra Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Złapałem pewien bug: http://imageupload.org/getfile.php?id=1569...82u.png&i=1 ale przykład dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi