dawid_1908 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 a więc chce zrobic zeby muj ludek skakał i nie wiem jak na stronie to chyba jest ale ja mam zakaz tam wchodzenia czy moze ktos mi podac link do pobrania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 www.gamemaker.nl/tutorials/platform.zip Tu masz tutorial platwormówki ze skakaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_1908 Opublikowano 2 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Dzięki nie wiem czy sie polapie a jak nie to muze byc odbanowany na www.gmclan.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_1908 Opublikowano 2 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 zrypane jest skakanie buciora zrobilem tak i nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi