g-Enjoy Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Co zmienić w wyglądzie? Co wam się nie podoba? btw. To nie jest projekt dokonany w ciągu tygodnia, istnieje miesiąc :P Nie robiłem zakładek bo uznałem, że nie będą potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Te kańciaste kontury wokół ikonek są oczojebne... Reszta wygląda... hmm, profesionalnie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 nom, całkiem nieźle to się prezentuje, tylko tak jak napisał Kuba - te ikonki są pixelowate. Wystarczy spojrzeć chociażby na te nożyce ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zakładki o wiele lepsze niż jakieś przyciski pod edytorem. Lepsze by były ikony 16x16, albo jak już takie bycze to przynajmniej nie podpisuj ich tylko użyj hintów. Ogólnie ten toolbar (?) z ikonami coś za wysoki jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Co zmienić w wyglądzie? Co wam się nie podoba? btw. To nie jest projekt dokonany w ciągu tygodnia, istnieje miesiąc :P Nie robiłem zakładek bo uznałem, że nie będą potrzebne. Nawet fajnie będzie wyglądać. Bagno, pracuj tak dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Prawdopodobnie jutro rzucę wam pierwszą betą. Zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 no ładnie Bagno, wszystko bardzo profesjonalnie, ale jak powiedział Kuba I Lenin, trochę pikselowate ikonki, ale reszta bez zarzutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 no ładnie Bagno, wszystko bardzo profesjonalnie, ale jak powiedział Kuba I Lenin, trochę pikselowate ikonki, ale reszta bez zarzutów Wiem, wezmę się za te ikony dzisiaj. Hm, przydałoby się porządniejsze logo, bo to nie jest zadowalające: http://bayimg.com/laKgfaabD @Piczer: Dzięki za podrzucenie ikonek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Mógłbyś mi powiedzieć co to ten zEdit?? Jakiś język skryptowy(?) twój, IDE(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 to logo takie sobie, ale masz rację przydało by się nowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 nom, logo nudnawe. Przydałaby się jakaś zmiana ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Mógłbyś mi powiedzieć co to ten zEdit?? Jakiś język skryptowy(?) twój, IDE(?) A nie widać po screenie? Nie mogę tego nazwać jako IDE, choć jest tu coś na styl InteliSense, sprawdzanie błędów składni, kompilatory, automatyczna korekcja błędów, menu z funkcjami i innymi duperelami w kilku językach, szablony itd. itp. :) Chciałem zrobić coś na styl GNU Emacs'a, ale mi się odechciało pisać czegoś do obsługi makr. Aw: Zakładki o wiele lepsze niż jakieś przyciski pod edytorem. Lepsze by były ikony 16x16, albo jak już takie bycze to przynajmniej nie podpisuj ich tylko użyj hintów. Ogólnie ten toolbar (?) z ikonami coś za wysoki jest. Panel ze SpeedButtonami :P Przerobię na toolbar z ikonami 24x24. A jednak 16x16. Przydałaby mi się mała pomoc z plikami PNG w TSpeedButton, nie chce mi się bawić w Toolbara :P Cieszę się, że komuś się to spodobało, inaczej bym rzucił projekt. Dobra, po zmianach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Nom fajny ^^, tylko nie rób automatycznego zamykania tagów bo to (To moje zdanie) w kurnia. Nie wiem może wy nie macie takich problemów, ale ja pisząc muszę patrzeć na klawiaturę by nie zrobić błędu w kodzie, a pisząc w ten sposób nie zauważam że tag mi się domyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 no ikonki już o wiele lepiej się prezentują ;) oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 A może menu po polsku ?? ( :lol2: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zrób odstępy pomiędzy buttonami Nowy, Wczytaj (a gdzie Zapisz...?) a Wytnij, Kopiuj, Wklej, i w innych miejscach. No i zrób te zakładki, naprawdę dużo lepsze niż buttony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 A może menu po polsku ?? ( :lol2: ) Wybacz, ten program nie jest przeznaczony tylko dla polaków. System tłumaczeń odpowiada? :huh: Jeżeli strzelisz np. takiego byka: ,html> zEdit Ci automatycznie poprawi na: <html> Po włączeniu opcji sprawdzania błędów HTML. Jeżeli chcesz otworzyć coś w stylu InteliSense wciskasz Shift+Space :) btw. O analfabetach nie zapomnę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi