Fallord Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam, widziałem ostatnio na jakimś forum na silniku phpBB2 by przemo, inne ikonki dla każdego z działów. Chciałbym zapytać, gdzie mogę takie coś zrobić ? Szukałem ale nie znalazłem. Chodzi o to, żeby każdy dział miał oddzielna ikonkę jak na przykład na www.gamecenter.pl Pozdrawiam i dzięki za pomoc - Fallord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 W panelu da się ustawiać ikony z tego co wiem, a do zwykłego phpBB2 tez jest takie rozszerzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 No właśnie sprawdzałem. Jest tylko: Nazwa Forum Opis Kategoria Status Forum Sortuj według Zablokowane na dół Kolor Oddzielone ważne tematy Nie belka osobne tabele Pokazuj ważne ogłoszenia z innych for Forum moderowane Tematy i posty będą oczekiwały na akceptację przez Moderatora lub Administratora Niezliczanie postów Forum jako śmietnik Gdy ustawisz forum jako śmietnik, podczas kasowania tematów pojawi się dodatkowy przycisk służący przenoszeniu tematu do śmietnika Nie łącz postów Tematy tylko w formie drzewa Po ilu stopniach drzewa zmniejszenie odległości stopni drzewa 0 - Wyłącza całkowicie drzewa w forum Hasło Tagi tematów, oddzielaj przecinkami, nie używaj znaków [] Automatyczne Czyszczenie Nie zostaną usunięte tematy zawierające sondy lub będące ogłoszeniami lub tematami przyklejonymi. Włączony Usuń tematy, w których nie pisano nic przez Dni Sprawdź wiek tematu co Dni Link zewnętrzny No chyba, że to gdzieś indziej jest ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi