aaaaaa Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam miałem zamiar robić gre wojenną gdzie bohaterem byłoby dwóch partyzantów medyk i inżynier gra była by na dwóch lub na jednego zrobiłem już grafike razem za animacjami . W grze wykonywało by się autentyczne misjie partyzanckie na końcu (i ta misia jedynie by była wymyślona ) miało by się uwolnić więźniów z auschwitz. Inżynier mógłby budować działka i naprawiać mosty i wysadzać itp Tak jak mówiłem animacje bohaterów mam gotowe jestem cienkim programistą więc zaprzestałem tworzenmia gry jeśli ktoś miałby ochote tworzyć gre zrobie mu wszystkie potrzebne grafiki budynków itd. a tutaj grafika medyka tylko że wszystkie czynności są połączone razem i inżynier jak wykonuje różne rzeczy tu zaprezentowałem tylko niektóre animacje. Do każdego bohater mam czynności takie jak : -idzie z bronią -idzie bez broni -wyciąga broń i strzela -obrywa -kuleje -rzuca granatem -wykonuje typową czynność (medyk leczy , inżynier buduje i naprawia) Jak ktoś by miał zamiar robić tą gre to niech pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Mi moze by sie przydaly kiedys takie grafiki ;) Wyslesz mi je na PM? albo tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Mi tez by sie przydały takie grafiki i animacje. A gra sie zajme ale jesli zrobisz wszystkie grafiki. Wysli je tu albo na PW . Bo te grafiki bardzo mi sie przydadzą szukalem takich juz pół roku bo sam nie umiem robić grafiki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ładne, gratz. jak skończę WM to się biorę z wojenkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 hmm te graficzki wypaśne. Jak skończę obecny projekt, to możliwe, że zgłoszę się do Ciebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Dobra wrzuce te grafikie tutaj tylko wiecie niech ktoś się zgłosi ze napewno będzie robił tą gre to ja mu powiem na czym będą polegać misje i dlatego żeby nie powstało dwóch gier z taką samą grafiką A więc niech się ktośzgłosi (albo cały team) EDIT : Wrzuciłem grafiki do pierwszego posta a tutaj przykładowa wieżyczka wartownicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Z team to dobry pomysł. Tylko czy będa chetne osoby do wspułpracy. Ja osobiscie moge dac system rejestracji gry oraz inne potrzebne warjanty do gry :) System rejestracji gry czyli podajesz serial np: 1234-1234-1234-1234 . :) I wpisujesz gracz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 aaaaaa@ Ta wieżyczka ma zwalana teksturę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 To mozę załorzymy team na ten projekt albo juz na kilka projektów czekam na odpowiedzi.:) No bo w kilku szybciej zrobimy ten projekt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ja odrazu na grafika się zgłaszam (aha i tekstrura nie jest "zwalona" robiłem to na szybko a nie miałem tekstury desek więc powtórzyłem ją kilka razy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 aaaaaa@ To twój projekt. Ja wam mogę dać kilka technologi. Co trochę ulepszy gre. Ale musimy miec przynajmniej 4 programistów żeby to zrobić szybko. Oraz Muzyka , muzykiem sie zajme pogadam z Robem'bob' Westwoodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 No więc jak ktoś zbierze team to niech napisze i ja biore się za grafike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Moglbys mi wyslac te grafiki?? Sa fajne. A umialbys zrobic ze Star Wars postacie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Postaram sie skompletować team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 super graficzki! biore się za wojenkę podeślesz mi wszystkie na PM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Bardzo ladne graficzki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 dał byś akcje medyka pojedynczo a nie w jednej animacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 grafika fajna, a moglbys je troche przekrecic abymedyk wygladal jak normalny lekarz? (chce miec wiecej creditsow w grze, wiec sam nie bede robil) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Jak ktos sie bierze za projekt to moge mu dać System rejestracji gry , rejestracji uzytkownika i te co opracowywuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 możesz dać mi jak będzie dobrze opracowany i przydatny to jego dodam do gry a ciebie do credisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ok. Ja cały czas nad tym pracuje i odrazu dam ci z kodami około 1.000.000. OK?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 OK Wysiliłbyś się nieco z długością posta. Byle powiedzenie "ok" po ludzku może być dłuższe, a forum się nie zaśmieca. - dziadekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Powtarzam poraz kolejny animacje żołnierzy są w pierwszym poście medyka animacje są ustawione w kolejności 1 idzie z bronią 2.strzela 3.kuleje 4.leczy 5.obrywa 6.idzie bez broni Zalu ciesze sięże podjąłeś projekt pisz jakbyśgrafiki potrzebował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi