g-Enjoy Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A inaczej - skoro w celach edukacyjnych, to może ja przyjadę i rozbiorę Twój dom, albo Twój samochód ? I sobie go przebuduję. Soft a dom to co innego, nie porównuj takich rzeczy ;) Tak samo jak ze starym winampem, restoratorem podmieniali grafiki. Myślę, że zakończyliśmy ten temat, dlatego też zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Soft a dom to co innego, nie porównuj takich rzeczy ;) Tak samo jak ze starym winampem, restoratorem podmieniali grafiki. Myślę, że zakończyliśmy ten temat, dlatego też zamykam. Dlaczego - i to i to to własność i ciężka praca. Dla kogoś pracą jest stawianie pustaków, a dla kogoś układanie klocków w Game Makerze. A to, że podmieniali. Oni robili źle, to i ty musisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Dlaczego - i to i to to własność i ciężka praca. Dla kogoś pracą jest stawianie pustaków, a dla kogoś układanie klocków w Game Makerze. A to, że podmieniali. Oni robili źle, to i ty musisz ? Nie, nie muszę, dlatego powiedziałem coś o Plague. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi