Bixon Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Istnieje dll, który można wykorzystać do obsługi gg ? Tzn podstawy - zmiana statusu, wysyłanie, odbieranie, generowanie wiadomości. Jeżeli tak to proszę o link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Można w sumie spróbować napisać w Delphi/C++ z obsługi jakiegoś liba do gadu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Sprubuj z tym dll i libgadu,wiecej informacji o libgadu tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Już dawno miałem zamiar napisać dll do gm który mógł by obsługiwać protokół gg ;p oparty na TGGLite, ale jakoś mi się odechciało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Wystarczy nawet podejrzec source Tlena i podpatrzec jak to dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ten dll co zamiescilem to wtyczka do konnekta jakby co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Hmm, a ja myślę, że takie coś niełatwo zrobić, ale mógłbyś nam powiedzieć, czy to jest jakiś "GG Atak - wirus"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi