Sunlight Sound System Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam jestem producentem i kompozytorem muzyki . Znam sie troche tez na programowaniu . Szukam osob z ktorymi mozna by bylo zalozyc solidny Team . Najlepiej poszukiwani programisci . :] Pisac tylko na Maila progressive91@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ekhm.. Jak bardzo znany jestes? Pokaz swoje sample muzyczne, wtedy zobaczymy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunlight Sound System Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zobacz sobie na www.streemo.pl/piotrgano Tu sa moje demowki . W sumie to nie to samo co muzyka do gry ale probowalem juz sil w tym i wiem ze podolam kazdemu wyzwaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Sound of Love 2008 - całkiem przyjemny kawałek hehe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ekhm, niezbyt dobre. Taka muze to i ja potrafie, jak bardzo znany jestes? (o ile jestes) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Wątpię :P Ale niech ci będzie, chyba sami wszystko robili, ty byś skorzystał z jakiś efektów i tyle heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 hym... dla mnie to techno/dance i pochodne brzmią podobnie ;o często mam takie wrażenie że słucham tej samej piosenki. ps. Sound System teraz nam poodświeża wszystkie tematy z muzyką :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Fatalne te utwory. BTW: Tego typu muzyka nie nadaje się do większości gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunlight Sound System Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Siedzie w muzyce od 2,5 roku . I od zawsze robie na FL Studio . Macie racje ze efekty nie sa zadowalajace ale mikser mi nawalil . W piosence intro juz bardziej sie postaralem . A muzyke trance chcialem do jakiejs samochodowki wsadzic . myslalem o remixie Ron Van Ben Beuken - Overdrive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Muzyk zakłada team i szuka programistów. Dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 myslalem o remixie Ron Van Ben Beuken - Overdrive jakiś remix w grze? coś nie za bardzo to sobie wyobrażam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ciepłe przyjęcie gmclanowiczów XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunlight Sound System Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Widze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ja tam tylko napisałem, że remixy w grach to beznadziejna sprawa. Wystarczy spojrzeć na muzykę np. Jakima: za dużo wszystkiego, słuchać ot tak sobie tego się nie da, ale do gier wszystko pasuje i jest pięknie wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zrób coś lepszego, wtedy możesz pogadać ze mną co do PB Game Studios. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Do PB Game Studios to on nadaje się na tym poziomie co już zaprezentował. ;ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 @UP: No to jeden z nielicznych przypadkow kiedy sie z Toba zgodze ;> tam raczej specjalnych wymagan nie powinni miec ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie mamy specjalnych, ale nie mamy też małych. A jednak lipa, ta muzyka jest tak syfna, że nawet tu się nie załapiesz, nikt takiego jęczenia w grach nie chce ;F Ano zobacz co mój znajomy potrafi: http://www.wrzuta.pl/audio/2giWAK0Lg3/dj_o...mr_bronkz_-_hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A może Ty chcesz założyć Muzyczny team jak Linkin Park aby podbić Świat swoimi hitami? Jak tak to na złą stronę trafiłeś... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A może Ty chcesz założyć Muzyczny team jak Linkin Park aby podbić Świat swoimi hitami? Jak tak to na złą stronę trafiłeś... :P Raczej oni podbili tylko emolców i tych, którzy tylko z nimi się zadają :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunlight Sound System Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Bo ta tkz. beznadziejna muzyka to muzyka ktora zrobilem bez niczego a do gier pod specialne wymagania dostosuje sie . Np. drum'n bass lub jakies mocniejsze moze byc wszystko co zwiazane z electronica .To ja sie chce przystosowac . A muzyka na mojej stronie to Uplifting ktory jak macie racje do gier sie nie nadaje ale stworzenie takiego kawalka jets o wiele trudniejsze niz trance :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 W takim razie moze skomponujesz jakis utwór (niech juz bedzie typu trance) ktory by dodawal dynamizm grze i pokaz nam go, wtedy beda wieksze szanse na to ze bedzie na nia duzy popyt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 A może powiesz nam coś o swoim doświadczeniu z programowanie. Ile programujesz, ile umiesz. Oraz ile masz już ludzi. Te kawałki fatalne, sam lepszych nie zrobię ( bo nie robię) więc i tak jest nawet nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 :] up@ zgodze sie ;D ps. ktory juz raz na tym forum chca zalozyc jakas grupe :) ps2. jak sie cos lub kogos szuka to trzeba podawac konkrety bo moze sie nazucic wiele osob, ktore chca a nie potrafia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 @up: również się zgadzam. Kiedyś próbowałem założyć team, ale zaprzestałam prób po fali krytyki :). Autorowi też radzę zaprzestać prób, jeśli nie pokaże czegoś ze swojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ja sam tworze taem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 A może powiesz nam coś o swoim doświadczeniu z programowanie. Ile programujesz, ile umiesz. Napisał w pierwszym poscie, że średni w tym jest, a po przeczytaniu tematu, można łatwo odgadnąć, że głównie będzie zajmował się muzyką, więc po co takie pytania? -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 No to mógł chociaż, przedstawić zarys tej gry którą robi/chce zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja tam bym szukal indywidualnie programistow po przez pozadne przetrzepanie forum, a potem do nich pisal.... Poza tym programista + kompozytor nie wystarcza - znajdziecie dobrego grafika? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Bez obrazy, ale z definicji jeśli ktoś chce założyć grupę i sam nic nie zaczął robić (ergo - nie jest programistą), szanse są marne. Pokaż konkrety. (btw temat chyba w złym forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi