Lollus Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Od wczoraj mam dziwny błąd w Windowsie XP. Mianowicie, zmieniła mi się tapeta (sama) na taką oczojepną, i jak wchodze to właściwości, to nie mam tam zakładek takich jak Wygaszacz itp i nie mogę zmienić tapety ani nic. Pisze jeszcze wcześniej, że nie umie znaleźć jakiegoś pliku.vsb Jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Enjoy your windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Od wczoraj mam dziwny błąd w Windowsie XP. Mianowicie, zmieniła mi się tapeta (sama) na taką oczojepną, i jak wchodze to właściwości, to nie mam tam zakładek takich jak Wygaszacz itp i nie mogę zmienić tapety ani nic. Pisze jeszcze wcześniej, że nie umie znaleźć jakiegoś pliku.vsb Jak to naprawić? Prawdopodobnie musiałeś odpalić jakiegoś robaka wstrętnego. Przeleć kompa antywirusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 proponuje format+install xp ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 To pewnie SmitFraud. Przejedź kompa ComboFixem. http://cybertrash.pl/images/tata/ComboFix.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Przywracanie systemu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Kup nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 co nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ja kiedyś miałem pulpit cały biały,a w ustawieniach nie bylo mozna tapety zmienic ale wygaszacz tak. Przeskanuj anty virusem,jesli po usunieciu nie pomorze to formacik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Dzięki za pomoc, najbardziej dziękuję Globiemu i vaderowi za bezcenne rady. Antyvir nie pomógł, antyrootkit nic nie wykrył, przywracanie systemu nic nie dało... Decyduję się na formacik, tylko pierwaja wyszukam bezcenne pliki i ukryję je przed miażdzącąsiłą formata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi