Nx Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam :) Mam do Was pytanie, czy opłaca się zamówić domenę games-graphis.pl (a hosting to nie problem) ? Jak wiecie ta strona będzie służyła po to aby każdy użytkownik mógł dodawać i pobierać grafikę do gier. Wszystko omówiliśmy z Markuzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 dla mnie to dobry pomysł... każdy znajdzie tam coś dla siebie... HOST IT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja myślę że za dużo użytkowników nie będziecie mieć. Ale jestem za. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam :) Mam do Was pytanie, czy opłaca się zamówić domenę games-graphis.pl (a hosting to nie problem) ? Jak wiecie ta strona będzie służyła po to aby każdy użytkownik mógł dodawać i pobierać grafikę do gier. Wszystko omówiliśmy z Markuzem. Domenę to możesz podpiąć pod PDG. Kupuj, kupuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ok no to może zamówię bo w końcu 10 zł za domenę to nie dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Czyli robicie jedno roczny serwis? Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Czemu tak mowisz ze jedno roczy serwis ? Sorry za bledy ale pisze z PSP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Bo domena za następne lata kosztuje parę razy więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 eee tam jak zamowie na nazwa.pl to po roku zamowie np. na domeny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Jeśli napiszecie własny silnik galerii i będziecie mieli dobre grafiki, i 1000 odwiedzin dziennie to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ok proszę mówcie dalej czy opłaca się to robić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 opłaca... RÓB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ok zrobię listę użytkowników które chcą aby powstał games-graphis.pl Zapisywać się :) Oto ona: Mistyk Tidimel Webzir kryniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Dopisz i mnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Mam pytanko... macie jakieś pojęcie o PHP? Jeśli oprzecie to na własnym silniku to są spore szanse powodzenia. Wiesz, kategorie, komentarze, oceny. Dobra wyszukiwarka. Pod obrazem informacja, czy wymagane creditsy czy nie, autor itp. Ja bym z chęcią napisał galerię, ale muszę pisać własny portal :| Swoją drogą to głupie pytanie zadajecie :P Każdy powie, że tak :P Bo mu to wisi, on nic się nie namęczy, a jedynie może skorzystać :P Choć ja np. głosuję na nie. Najpierw trzeba napisać solidny skrypt dla tego portalu, zdobyć userów, a później pieszczoty typu domena. Bo co komu przeszkadza kilka literek więcej w adresie...? Samo posiadanie domeny nie oznacza, że projekt będzie dobry. Ale trzymam kciuki za projekt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A może jednak: games-graphic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A ja sądzę, że liczba mnoga. games-graphics.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 opyla sie ;) potrzeba grafiki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ya tam będzie to na silniku 4images Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 games-graphis.pl :lol2: Jeżeli zawartość stronki będzie zadowalająca to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 E no co się śmiejecie będzie games-graphics.pl albo games-graphic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 zdecydowanie games-graphics.pl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 No to będzie games-graphics.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 eee tam jak zamowie na nazwa.pl to po roku zamowie np. na domeny.pl Taki numer nie przejdzie. Serwis w którym kupisz domenę przez jakiś czas będzie trzymał domenę na własny użytek w nadziei, że jednak wrócisz i wykupisz na następne lata. Jeśli serwis był bardzo popularny, to po dłuższym okresie niekupienia domena zostanie odsprzedana serwisowi parkingowemu, która będzie żądała za odkupienie parokrotnie większej sumy pieniędzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja bym proponował nazwę strony: darmowegrafikidogier.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Taki numer nie przejdzie. Serwis w którym kupisz domenę przez jakiś czas będzie trzymał domenę na własny użytek w nadziei, że jednak wrócisz i wykupisz na następne lata. Jeśli serwis był bardzo popularny, to po dłuższym okresie niekupienia domena zostanie odsprzedana serwisowi parkingowemu, która będzie żądała za odkupienie parokrotnie większej sumy pieniędzy... A no to szkoda hehe Ja bym proponował nazwę strony: darmowegrafikidogier.pl eee za długa nazwa wolałbym freegamesgraphics.com :P Bo serwis będzie wielojęzyczny:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 dziadekkleofas, lol? Można zrobić tak że kupujesz na pierwszy rok w np. nazwa.pl a potem rejestrujesz w onet.pl o przeniesienie domeny do nich i masz o wiele taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Albo jak zamówię w nazwa domenę freegamesgraphics.com to później mogę zamówić freegamesgraphics.pl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 dziadekkleofas, lol? Można zrobić tak że kupujesz na pierwszy rok w np. nazwa.pl a potem rejestrujesz w onet.pl o przeniesienie domeny do nich i masz o wiele taniej. No i co że przeniesiesz, jak i tak musisz zapłacić za przedłużenie domeny w związku z tym niewiele mniej (Akurat na onecie jest jeszcze drożej niż w innych rejestratorach domen), a dużo pierdolenia z tym. Jeśli chodzi o domeny to te 30-60 zł nie robi specjalnej różnicy w porównaniu z innymi sporo większymi kosztami typu utrzymanie serwera itp., nie mówiąc o mogących zaistnieć problemach i braku dostępu do strony. Lepiej wykupić u konkretnego rejestratora i mieć święty spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ok mam do was pytanie kto będzie wchodził na tą stronkę no i "dawał" grafikę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi