Lord Marcelot Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Witam, Założyłem stronę ale nie potrafię zrobić, aby np. Google mogły ją znaleźć. Czytałem ten artykuł, ale nie rozumiem :P Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 W <head></head> dajesz META tagi. Tzn, nazwa strony, opis, słowa kluczowe itp. Poźniej wejdz na www.google.pl/addurl i dodaj swoją strone. Najlepiej jakbys dodał do onetu, czy gdzie tam ci sie wymarzy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 A to potem idzie do zatwierdzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 A potem duzo linków do siebie na innych stronach i google znajdzie. Oni działają jak świadkowie Jehowy - od drzwi do drzwi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Co ty chcesz od jechowych? Ale tak to masz rację. niestety. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 A zaczepili mnie rano, czy nie chcę poczytać Strażnicy, jak się na tramwaj spieszyłem (bo jak zwykle wyszedłem za późno) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi