Syliush Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ten nudziło mi się robić mojego rpg więc skleiłem parę przykładów i naprawiłem parę niedociągnięć. Przede wszystkim ci którzy mieli problem z vievem u plecaka Yody już nie będą mieli tego problemu. Game Maker 7.0 Zachwile wrzucę GM6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 A plik projektu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 O sorki źle zrobiłem już wrzucę poprawiony PS. Kurcze znacie taki program co zmienia te rozszerzenia bo ostatnio czyściłem komputer z śmieci i pewnie go przypadkiem skasowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Już dasz to na gm6??? Chciałbym sprawdzić. :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Sorrki teraz nie mogę sprawy rodzinne :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 gm6 : https://gmclan.org/up3781_11_Rpg_z_przyk_ad_w.html Edit: Ściągnijcie też link z pierwszego posta bo tam jest dll :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ładnie też wyglądają drzewa gdy dasz w create "image_angle = random(360);" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 co to za przykład, który jest zlepkiem czyiś przykładów :huh: ? I na dodatek nie podałeś autorów przykładów z których korzystałeś <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi