Mucco Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Hey :D Wpadłem na pomysł stworzenia stronki z płatnymi narzędziami do GM (menu, dll'e, sprity, silniki, itp.). Ponieważ jestem w tym na prawdę niezły(nie przechwalam się! :D ) zakup odbywałby się poprzez wysłanie sms'a i otrzymanie kodu zwrotnego, który należałoby wpisać na stronce.Aby nie kupywać w ciemno,daną rzecz(np.menu) możnaby przetestować w pliku *.exe! Co wy na to? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ciekawe kto by ci cos takie kupił, skoro tu mozna kogos poprosic o grafike, albo nawet kolege. I tak gdyby cos kosztowało 2,44zł to i tak pobierali by prowizje lol Bezsensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Wpadłem na pomysł stworzenia stronki z płatnymi narzędziami do GM (menu, dll'e, sprity, silniki, itp.). Każdą z tych rzeczy można ściągnąć za free z sieci... onieważ jestem w tym na prawdę niezły Sam byś je robił? Już to widzę Czyli ogólnie żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ciekawe kto by ci cos takie kupił, skoro tu mozna kogos poprosic o grafike, albo nawet kolege. I tak gdyby cos kosztowało 2,44zł to i tak pobierali by prowizje lol Bezsensu Spokojnie,chodzi tutaj o opłatę symboliczną,czyli np.2,44 :-) Prowizja - wiadomo,ale i tak dostanę parę grosza :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Daruj sobie nikt ci tego nie kupi, jak ma za darmo w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Kijowy pomysł. A temat przenoszę do Valhalli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Heh, szitowaty pomysł. Ogólnie żałośnie, bo to wszystko można ściągnąć za darmo z neta i lepsze narzędzia. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 btw to czemu każdy teraz próbuje na jakiś syfach zarabiać? Najpierw jakiś gościu się pyta, czy kupią jego gierkę za 50 gr, teraz Ty próbujesz sprzedawać rzeczy, które są za darmo w sieci... Nie, nie rozumiem tego wogóle <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Hmm, ten pomysl za nic nie przejdzie - kazdy kto by chcial sprzedawac cos swojego, sam sie zajmie dystrybucja narzedzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Zresztą, nie obraź się, ale nikt nie będzie wchodził w biznesy z 12-latkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Marmot, zmień ava, bo myślałem, że to mucco sam do siebie powiedział xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Marmot, zmień ava, bo myślałem, że to mucco sam do siebie powiedział xd Ha ha ha :D Przecież na odległość widać,że to przeróba mojego ava :] Co do was:może rzeczywiście był to głupi pomysł,ale to wasza strata - zrobiłem już wiele dll'i oraz silników(no może "wiele" to lekka przesada,ale 3 pełnoprawne silniki są),a nad zaawansowanymi menu pracowałem czasami po 2 tygodnie.Nie,nie umieszczę tego za darmo...może kiedyś.Ale mogę wam dać exe'ki :twisted: Co do Marmota:udało ci się...uraziłeś mnie,gratuluję :( Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi