Lollus Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Głos na uzjela ciekawe wykonianie. P.S. I tak wiadomo, że wygra ten co ma najwięcej kumpli albo najwięcej kont :P P.S.2 Gdzie koorwa te *-* co głosowały na 72 a udziału nie brały? Szczególnie ten ***** fanboj pablo. Tak najlepiej gadać a potem shit robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Na tak agresywnie proszę. A krzykaczom w sumie powinien podziękować, bo oszczędzili mi zbędnego zachodu. Liga zostaje 24-godzinna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ta Max, przyznam jednak teraz, że liga 24 to liga 24, a ja po prostu improwizowałem =D Od teraz postaram się startować w każdej turze, jak tylko dam radę i robić grę przynajmniej przez 3 godziny :P To kiedy następna tura? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Pewnie w tygodniu... No i może pokuszę się na to 4 godzinne compo, kto wie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi