nikki Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Tytuł: Mini WorldCup 08 Gatunek: Sportowa Opis: W grze wcielimy się w gracza który samodzielnie chce wygrać mini puchar świata. W pewien sposób pokazuje ona jak nasze "orły" poradziły sobie na Euro08. Czyli krzywe strzały, chaotyczna gra itp. :lol: Niestety nie wyszło z tego to co chciałem. DOWNLOAD: https://gmclan.org/up4044_4_wc08.html Rozmiar pliku: 2,71 MB Autorzy Programowanie: Ja Fabuła Nie ma :P Grafika: Ja Muzyka: Z neta Screen: https://gmclan.org/uploader/4044/2222.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nic ciekawego :| wystarczy ruszyć piłkę no i to wszystko... grafika fajna, może być masz 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Heh, grafika brzydka :P muzyka też. Głupie AI przeciwników bo nawet sami uderzają piłkę do własnej bramki :P Głupie sterowanie. Piłka 3 razy zablokowała mi się w tych bandach i nawet wyleciała za boisko i już nie się zrobić nie dało :P 2/5 :] A i gdzie wynik meczu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahius Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nie jest jakoś bardzo źle... Te ludziki mi się wciąż blokowały, a piłka wyleciała z boiska.... :o Grafika 3/5 Grywalność 2/5 Muza 1/5 Ogólnie dałbym 2.5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Baardzo cienka gierka. Zero AI, po bramce piłka sama rusza i wpadła mi do bramki zaliczając się jako gol.... Ogólnie cienko, grafika kijowa, dźwięki ujdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Jeżeli mam być szczery to nie wiem o co w tym chodz...ale grafika jest całkiem całkiem i dźwięki też... jeśli masz może inne lepsze gry to coś innego pokaż. Ocena 1/5 bo nie znam zasad. PS:Nie zniechęcaj sie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ocena 1/5 bo nie znam zasad. hmm niezłe uzasadnienie.... Nie wiem co w tym trudnego do zrozumienia, musisz trafić piłką do bramki przeciwnika i tyle ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 jejku czy kiedykolwiek ktos zrobi porzadna gre pilkarska? to juz 2 gra na gmc pilkarska ktora jest do dupy, jak juz macie sie brac za pilke to robcie to porzadnie 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Lul, co to jest?? :o. To nie jest gra, tylko dzieło noobskie :/. Grafika marna, muza marna. Ogólnie cała gra marna :/ 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Słaba gierka. Grafa i dźwięki kuleją jak nie powiem co. AI jest beznadziejne. Werdykt: Chyba sami wiecie co... 1/5 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Co wy gadacie o AI tam go wo gule nie ma tylko przeciwnicy i piłka odbijają się od ściany i nic więcej. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Bardzo dobry styl polskich pilkazy, doslownie smolarek w kompa wlozony. AI...(no comment)...(jesli wogole jest jakies) tak a teraz ocena, -5/5!!! Gratulacje P.S. jak masz lcd monitor to pod katem popatrz na spacje przed 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Bardzo dobry styl polskich pilkazy, doslownie smolarek w kompa wlozony. AI...(no comment)...(jesli wogole jest jakies) tak a teraz ocena, -5/5!!! Gratulacje P.S. jak masz lcd monitor to pod katem popatrz na spacje przed 5 serio...no zobaczcie, wystarczy napisac ze o polakach to odrazu kolo 5 wstawia, (no comments) edit: myslalem ze oceniamy sposob zrobienia gry a nie fabule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Grabarz, kto polsce kibicuje? Napisalem ze aj kmasz lcdka to z dolu na ekran popatrz to sie powinienes domyslec ze tam na bialo minus dodalrm? ocena nie podniasla sie na 3 gwiazdki wiec takrze widac ze 5 nie dalem lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Grabarz, kto polsce kibicuje? Napisalem ze aj kmasz lcdka to z dolu na ekran popatrz to sie powinienes domyslec ze tam na bialo minus dodalrm? ocena nie podniasla sie na 3 gwiazdki wiec takrze widac ze 5 nie dalem lol aaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Jak ja nie nawidze tych waszych minusikow, w tym jestem newbie, dobra wygrales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 fajnie to wygląda^^ tylko....może jakieś tarcie 'dla' piłki? ;p tak to ok. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi