trolu122 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Tytuł: Mr. Boombek / Mr. Boombek 2 Gatunek: zręcznościowe Opis: Chodzimy Mr. Boombkiem, zbieramy monety, podkładamy bomby, wysadzamy ściany i wrogów. Po zebraniu wszystkich monet na poziomie otwiera sie portal do kolejnego poziomu. Chodzi o to aby przejść wszystkie ileś tam poziomów z jak najwyższym wynikiem Sterowanie: chodzenie - strzałki podłożenie bąby - ctrl Download: Mr. Boombek http://www.trolu122.republika.pl/mr._boombek.rar Mr. Boombek 2 http://www.trolu122.republika.pl/mr._boombek_2.rar Rozmiar pliku: ok. 720 kb i 750 kb Autorzy: Programowanie: trolu122 Fabuła: ni ma :P Grafika: trolu122 Muzyka: biblioteka TGF Screeny: Są to moje pierwsze gry, powstałe jeszcze na TGF jakies 3-4 lata temu kiedy to dopiero zaczynałem zabawe z tworzeniem gier. Zamieściłem je gdyż chce sie zapytać czy jest sens zrobić cześć 3? :D Jakiś czas temu przeglądając stare zeszyty natknąłem sie na projekt Mr. Boombka 3 :D Oczywiście 3 byłaby lepsza, zdecydowanie bardziej urozmaicona, nowi przeciwnicy, nowe bomby, jakaś fabuła itp. Myślicie że warto, czy gra jest beznadziejna? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Zamieściłem je gdyż chce sie zapytać czy jest sens zrobić cześć 3? To zależy co miałbyś dodać, bo obecnie nic ciekawego, ot taki prosty bomberman. Ale próbuj może coś więcej Ci z tego wyjdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Grafika podłoża i murów nie pasuje trochę do grafiki postaci, wrogów i bonusów. Tj. Jedne takie dopracowane, a drugie takie "paintowe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Widze że zrobiłeś ją na nowo :D. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Widziałem tą gre dawno temu i mam ją nawet była ona zrobiona w The Games Factory (TGF). Podłożyłeś nazwe i grafike. jak podłożyłem o co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Pomyliłem się hehe :D Nie doczytałem posta i myślałem że wziąłeś sobie o tak nazwe i grafike. Sory za to pierwsze... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Zwykły bmbn, zadnej własnej inwencji, bez sensu tworzenie takiego czegos, zgapianie od kogos i tworzenie własnej i w dodatku gorszej gry. Grafika do siebie nie pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi