GMTraker Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam czy ktoś wie jak importować do gm'a model .lwo? bo próbowałem marzipanem ale coś nie bardzo wychodziło :crying: . może ja nie umiem używać marzipana? :blink: jakby ktoś mógłby mi dokładnie wytłumaczyć jak zrobić to marzipanem albo zamieścić jakiś skrypt do importowania będę bardzo wdzięczny i przyda się to też innym. pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Spróbuj XenoN Core WaveFront Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 @UP: tyle ze to tylko do modeli OBJ niestety, no ale chyba mozna w dobrym programie wyeksportowac z IWO do OBJ (moze nawet marzipan umie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 @GMTraker: Poszukaj se jakiegoś konwentera i już :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 wiesz co? szukałem 5 godzin i nic nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Milkshape obsługuje formaty LWO, OBJ ( Import / Export ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 ale 25 euro to trochę kasy na rejestrację a może zna ktoś taki klucz jaki jest do gamemakera 6.1? Konrad-GM a jak ty używasz milkshejpa, może zapłaciłeś 25 euro? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 To nie rejestruj i będziesz mógł też go używać nie rejestrując. A klucza ci nikt nie poda tutaj, a na pytanie dlaczego, to cię odsyłam do regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Ja mogę ci podać . Napisz mi na email :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Ja mogę ci podać . Napisz mi na email :3 Co? I to ma być redaktor, któy rozprowadza nielegalnie klucze, i oznajmia to na całe forum? :| Żarty panie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Ja mogę ci podać . Napisz mi na email :3 Skończ waść, wstydu oszczędź ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi