Masgen Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Pozwole sobie zrobić taki sam temat jak Fallord :P Mam nadzieję, że nie będzie zły na mnie za to :P A więc chciałbym żebyście ocenili moję sygnaturki ^^ w Gimpie robie z 3-4 Dni :P 1. 2. 3. Proszę oceniać surowo jak uważacie itd i proszę o bardzo dokładne opisy co źle, co poprawić itd : ) Z GÓRY DZIĘKUJĘ !! : ) PS : Jak zrobie więcej sygnaturek to dodam : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Najbardziej podoba mi się trzecia, inne też są fajne ale gorsze od trzeciej. W drugiej zlikwidował bym te paski i dał coś innego. W pierwszej postać mogła by się bardziej wyróżniać. Nie wiem co jeszcze napisać... ogólnie fajnie te sygny wyglądają. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Najbardziej podoba mi się trzecia, też tak uważam, w drugim wogóle tło nie pasuje do postaci, no i te paski jak napisał Luksor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Moim zdaniem najbardziej niepasujacy jest napis "by masgen", lepiej napisac coś innego (np. wspólnego z przedstawianą postcią), a by masgen napisac mniejsza czcionką gdzieś w rogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Też tak uważam... ale.... jeszcze taka czcionka? "By masgen" możesz zostawić, ale schowaj to jakoś... (jest taka czcionka, używa się jej w.... tych, no.... nie wiem jak się to zwie, ale jest w sygnaturze i ma podłużny kształt) :P Co do estetyki tych sygnatur, te paski zaczynają mnie wku**iać... bez przesady... ale są zbyt wyraźne. ;) Najlepsza jest pozycja ostatnia, na resztę patrzeć nie mogę. Tło zupełnie nie pasuje do postaci... a w pierwszej widać wyraźnie, że koleś w jpeg był. ;) Ale w sumie okej... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Zaczęliśmy w tym samym dniu, mu trochę gorzej idzie, ale w końcu się uczy. Jak każdy z nas zresztą, Pozdrawiam xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Hmm.... dlaczego w każdej sygnaturze tego typu jest manga? :blink: Nie można bardziej... po Europejsku? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Sory, ale to rendery z anime, nie mangi xd - obaj jesteśmy fanami anime&mangi, więc robimy właśnie z tym, z czym się nam podoba. Potem zrobię sygnaturkę z jakąś dupą europejską, dla odmiany xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi