lukasspore Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Tytuł:Delle Gatunek: Zręcznościowo - logiczna Opis: To mniejsza wersja dema. Większą dam jutro (obiecuję)! W grze w mniejszej wersji dema chodzi o zbicie kulką czerwonego diamentu. Należy to zrobić zanim skończą się kulki. Sterowanie myszą. STAN PRACY DEMO: System grawitacji -100%- System zniku diamentów -100%- Muza -10%- Grafa -35%- Poziomy -0%- Ogólnie -45%- Download: TU NOWA WERSJA 0.2 Rozmiar pliku: ok. 1 MB Autorzy: Programowanie: lukasspore Fabuła: lukasspore & Gra Peggle Grafika: lukasspore Muzyka: GM & NET Screeny: PS: Myślicie że gdybym zrobił pełną wersję za 50 gr SMS'em to ludzie by kupowali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 PS: Myślicie że gdybym zrobił pełną wersję za 50 gr SMS'em to ludzie by kupowali ? Buahaha... nie mogłem się powstrzymać. xD (Żart się udał :thumbsup: ) Ocenę dam w edicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 PS: Myślicie że gdybym zrobił pełną wersję za 50 gr SMS'em to ludzie by kupowali ? Ja bym raczej nie kupił. Jeśli chcesz sprzedawać gry, zrób coś bardziej grywalnego. Co do samej gierki: nie ocenię - pomysł może nawet fajny, ale z czego tutaj oceniać? Wystarczy puścić wszystkie kulki na najniższą czerwoną i na 90% gra ukończona. Mogłeś zrobić przynajmniej kilka leveli w których trzeba byłoby się wykazać umiejętnością myślenia - jeden level to zdecydowanie za mało. Brak oceny gry. Pomysł: 2.5/5 - zobaczymy jak z wykonaniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 narazie niewiele tego, poczekamy do jutra. dopracuj ją, levele bonusy i będzie dobrze ;) PS: Myślicie że gdybym zrobił pełną wersję za 50 gr SMS'em to ludzie by kupowali ? bueheh 50 gr? :huh: ciekawe jaka by była prowizja dla operatorów sieci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Za 50 groszowego smsa dostawał by jakieś 5-7 groszy. Może byś 30 groszy uzbierał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 W oryginalnej wersji demo trzeba będzie zniknąć wszystkie diamenty (czerwone). To ile bym uzbierał tak z 1,5 zł. Bo te pieniądze mają być na jakoś fundację dobroczynną :crying: . I sorry że nie dzisiaj oryginalne demo ale mam film i tak nie mam jakoś czasu żeby zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 To ile bym uzbierał tak z 1,5 zł. Bo te pieniądze mają być na jakoś fundację dobroczynną crying.gif . Wiesz jeżeli gierka będzie dobra to i może chętni się znajdą do zakupu, ale obecnie gra specjalnie nie zachęca do wydawania pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Zamierzam osiągnąć to: I to już może niektórzy kupią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Mogłeś od razu powiedzieć, że chodzi o klona Peggle ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Zamierzam osiągnąć to: Ojjj.... Stawiasz wysoko poprzeczkę... a wtedy łatwo się wywalić... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ojjj.... Stawiasz wysoko poprzeczkę... a wtedy łatwo się wywalić... tongue2.gif Wiem lubię wyzwania. Mogłeś od razu powiedzieć, że chodzi o klona Peggle ;p . Fabuła: lukasspore & Gra Peggle xD ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Chodziło mi z tym postem o osiąganiu, nie o grę :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Graficznie gra prezentuje się słabo, grywalność jest niska, nikt ci tego nie kupi. Na razie do Peegle brakuje ci jakieś 98% ;) Bo te pieniądze mają być na jakoś fundację dobroczynną crying.gif . Kilka groszy? Nie lepiej kliknąć w brzuszek pajacyka (pajacyk.pl) i już dziecko obiad dostanie. :) Dałbym ci 1 gwiazdkę, ale chcę cię zachęcić, masz dwie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 @UP: Dla mnie to żadna by była zachęta, jeśli ktoś daje niesprawiedliwą ocenę. Ludzie, przestańcie z tymi zachętami, przecież to nie ryby! A gry się wystawia po to, aby ocenić, a nie zobaczyć, że ktoś się zlitował nad tobą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Nowa wersja już jest. Zapraszam do sciągania i oceniania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 wut :huh: ponad 14 mb... coś Ty tam władował. Ocenię w edicie EDIT: Tak gram i myślę co się zmieniło i doszedłem do wniosku, że nie za wiele ;( Trochę grafika zmieniona, i kilka małych poprawek silnika ale nic więcej. w takim tempie wersja 2.0 i tak nie będzie finalna. Proponuję usiąść nad projektem więcej czasu i ukazać nam nowszą ulepszoną wersję gry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Rozmiar pliku: ok. 1 MB WTF?? To jest 14.3 MB!!! Ocenę dam w edicie. EDIT: Gra dosyć prosta, ale widać starania twórcy. Niezbyt ciekawa grafika :/. Ocena: 2/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 WTF?? To jest 14.3 MB!!! Ocenę dam w edicie. EDIT: Gra dosyć prosta, ale widać starania twórcy. Niezbyt ciekawa grafika :/. Ocena: 2/5 :thumbsup: Lol pierwsza wersja waży 1 mb... Ocenę dam zaraz :P Edit: Hmm 2 wersja lepsza od pierwszej :P Grafika lepsza niż wcześniej, nie podobają mi się dźwięki... a w pewnym momencie brzmiały jak by ktoś na krosie jechał :P Nie wiem czy to zamierzone czy nie ale jak zniszczyłem wszystkie czerwone kulki to gra mi się wyłączyła ... a i ten rozmiar :P Gra na 2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Jesli chcesz osiagnac cos takiego jak Peggle, popracuj kilka lat, a potem zastanów sie, czy w ogole jestes zdolny takie cos osiganac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Peggle jest super, ale ciężko ci będzie to osiągnąć 2 na zachętę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ło matko, ale paskudna grafika, że o muzyce już nie wspomnę. 1/5 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi