zbysheck Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Podejrzewam że pytanie jest banalne więc proszę o wyrozumiałość. mam w roomie dwa obiekty [takie same] w create dałem: GML {image_single=0} w stepie: GML if (mouse_check_button(mb_left)) {image_single=1} no i jak zrobić takie cuś, żeby po kliknięciu na dany obiekt zmieniał się sprajt tylko temu obiektowi a nie wszystkim w roomie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 w evencie kliknięcia myszki to daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 heh, działa dzięki =] a jeszcze takie pytanko, da się to jakos inaczej rozwiązać, bo nie lubie mieć dużo eventów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 w stepie daj przed tym kodem co miałeś GML with(other) powinno działać choć pewien nie jestem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi