Nirvan Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Przykład walki ala Heroes 3 , zrobiony prosto i strasznie prymitywnie(tak mi się wydaje) są bugi które trzeba naprawić , może ktoś pomoże ulepszyć kilka skryptów . komuś się to może przydać . DOWNLOAD GM7 Screen : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Kurde, Tytan, daj wersję dla GM 6, bo nie mam GM 7. Nie oceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Dobra to chyba będzie działąc pod GM6 : https://gmclan.org/up2856_3_HeroesGM6Chyba.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Wersja dla GM6 nie działa :/ Nie oceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Wersja dla GM6 nie działa :/ Nie oceniam Ba jakiś dziwny program pobrałem przekonwertowalem do gm6 no i lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 A gdzie są hexy? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 W heroes 5 nie było hexów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 No... nawet masz 3/5, ponieważ trochę cienko...wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Chłopak się postarał, specjalnie dla was n**bków, a wy mówicie że źle. Szczyt idio**zmu. (Mówię o przedmówcach) 5/5 Brawo Tytan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Można by było to napisać prościej i dużo lepiej, bo to co napisałeś wygląda jak kupa niemowlaka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi