Tidimel Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witajcie. Poszukuje kursów do SDL C++ po POLSKU. Jesli sie nie myle, SDL to biblioteka tak? Chciałbym się uczyć tego ze względu na przejrzystość kodu. Pozdrawiam, myśle że mi pomożecie. Słyszałem że kilka osób programuje w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ja bym nie brał SDL - lepszy jest clanlib. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jednak wole SDL. Prosze o kursy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 wpisz w google <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Oj ale debile są na tym forum. Kuuuurwaaa, jeśli tu pytam prosze o sprawdzone kursy idioto. Obrażanie użytkowników i wulgaryzmy - ostrzeżenie. Snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 http://www.gamedev.pl/tutorials.php?x=view&id=86 zdecydowanie najlepszy polski ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Hej Hej 1.Masz dużo kursów na głównej stronie sdla , są dobre , jak na mnie 2. To jest strona o GM , nie o SDL czy c++ :> Tidimel - za tego posta cie lubie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 to sobie poszukaj debilu! Warna mu za używanie przekleństw! Logiczne jak jest kurs to służy do tego by się coś nauczyć! aż taki tępy jesteś!!?? Obrażanie użytkowników i zabawa w moderatora - ostrzeżenie. Snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Znajdź se: http://www.libsdl.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi