Mucco Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam :] Od pewnego czasu (ok. 3 miesięcy) tworzę grę z kategorii shooter (2D). O samej grze zbyt wiele nie mogę powiedzieć, ponieważ proces jej tworzenia jest tajny. A dostęp do beta-testów będę miał ja i grafik. Skończona gra będzie dostępną w 2 wesjach: darmowej (testowej) oraz komercyjnej (droga nie będzie - planuję możliwość zakupienia gry poprzez SMS). Dlatego też od grafika będę wymagał bynajmniej dobrej znajomości 1 programu typu Photoshop, Gimp, itd. W zamian za będę oferował tzw. creditsy, reklamę na oficjalnej stronie gry, a w szczególnym przypadku* wypłatę pieniężną (parę % ze sprzedaży gry). I na wstępie mówię, że panom z Paintem dziękuję ;) * - szczególnym, tzn. gdy będę widział widoczne zaangażowanie oraz wkład grafika w postęp gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 O samej grze zbyt wiele nie mogę powiedzieć, ponieważ proces jej tworzenia jest tajny. To sobie szukaj grafika... myślisz, że ktoś na to pójdzie, skoro nawet nie wie nic na temat projektu? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 To sobie szukaj grafika... myślisz, że ktoś na to pójdzie, skoro nawet nie wie nic na temat projektu? :huh: Hmm pisząc posta kierowałem się tym, że grafikowi podam szczegóły,ale jak już go wybiorę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scors Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ja mogę być grafikiem ale czy ktoś mnie tu zna ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ja mogę być grafikiem ale czy ktoś mnie tu zna ? :) Nie chodzi o popularność,a jakość grafika;] Podeślij tu przykładową próbkę twych zdolności widzianą z góry (2D),a w razie czego(jeśli spodoba mi się twój obrazek) podam ci moje gg oraz skontaktuję się z tobą w celu ustalenia szczegółów :thumbsup: P.s.Niestety,a może stety dostępny w necie będę tylko jutro,ponieważ później jadę ze starszymi na teneryfę,na miesiąc,więc opuszczę na jakiś czas GMClan :crying: Na całe szczęście mam notebooka,więc silnik gry będę nadal tworzyć, tyle że bez neta :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi