sfinkss Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 mam pytanie, czy jakbym zrobił 'polską' wersję znanego Impossible quiz ( tutaj ) czyli, zrobiłbym inny wygląd, grafikę, swoją, ale pytania te same, tylko po polsku. moge coś takiego zrobić i opublikować to w necie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 zapytaj autorów o zgodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 zapytaj autorów o zgodę. Popieram. Trzeba zapytać autora tej gierki o zgodę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Popieram. Trzeba zapytać autora tej gierki o zgodę ;) TUXMAN The new form of epic fail guy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 GLOBI The super-new form of epic fail forum member. Because he is Chicken and he is user of Windows! Proszę tylko za to nie dawać mi warna, proszę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 heh... żal, tuxman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 TUXMAN The new form of epic fail guy GLOBI The super-new form of epic fail forum member. Because he is Chicken and he is user of Windows! Proszę tylko za to nie dawać mi warna, proszę ;/ SYNERGY Add two dumbs, receive even more lulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 I na tym skończmy wasz offtopic ;p . A co do tematu: wypadałoby jakbyś spytał się o zgodę. Na pewno się zgodzą, czemu mieliby nie, ale nie pytaj się przed tworzeniem, tylko już po, i przedstaw im Twoją wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 czyli, zrobiłbym inny wygląd, grafikę, swoją, ale pytania te same, tylko po polsku. moge coś takiego zrobić i opublikować to w necie? Tak jak wszyscy - wypada zapytać autora o zgodę. Ale ja mam pytanie do ciebie: czy ukończyłeś ten oryginalny quiz? Because he is Chicken and he is user of Windows! USING LINUX DOESN'T MAKE YOU LOOK COOL. I'm sorry, but I couldn't stop myself from writing that. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi