Mucco Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Tak jak w temacie :D Żartuje :lol: Jest jakaś GM-owa piłka nożna w 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Tak jak w temacie biggrin.gif Żartuje laugh.gif Ke? Nie zajarzyłem. Jest jakaś GM-owa piłka nożna w 3D? Bigshark kiedyś pisał coś takiego i chyba dawał źródła na GMCLAN nawet. Musiałbyś poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Hmm nie potrzebuję źródła,chciałem tylko pograć :D EDIT: No dobra,poszukałem i znalazłem to: https://gmclan.org/up130_4_pilka_nozna_person.html Ale to nie jest piłka,tylko sama bramka,bramkarz i 3 kołki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Chcesz coś ala pes w gm-ie i to w 3D? :huh: daruj sobie, jeżeli nawet coś znajdziesz to najwyżej 2D, ale to i tak nic wielkiego nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 O tak, HoboSoccer, gra do napisania w 15 minut, zrobiona w GM i sprzedawana ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 HoboSoccer zagrałem w to kiedy nawet nie wiedziałem co to game maker :P z tym że to 2D i do piłki nożnej to mu trochę brakuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi