Slax Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Cześć, mam taki problem: - mam room o wymiarach 3221 x 2051 i mam ustawione że ekran "podąża" za Obj_Hero I tu jest problem: Gdy hero ginie to się niszczy i tworzy Obj_Cialo na dole ekranu. I jak zrobić że jeśli hero nie żyje (jest zniszczony) ekran podąża za Obj_Cialo? Czy tak w ogóle się da? Proszę o odpowiedź :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Cześć, mam taki problem: - mam room o wymiarach 3221 x 2051 i mam ustawione że ekran "podąża" za Obj_Hero I tu jest problem: Gdy hero ginie to się niszczy i tworzy Obj_Cialo na dole ekranu. I jak zrobić że jeśli hero nie żyje (jest zniszczony) ekran podąża za Obj_Cialo? Czy tak w ogóle się da? Proszę o odpowiedź :D a to ciało to ty nim sterujesz czy komputer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Tak, jak Obj_Hero zginie to tworzy się to Obj_Cialo i nim mam dojść tam gdzie Obj_Hero zginął wtedy Obj_Cialo się niszczy i znów gram Obj_Hero :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 GML view_object=obj_cialo; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Dzięki, zamykam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi