TeoTN Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Czy ktoś wie może, gdzie mogę znaleźć spolszczenie do Outlook'a 2000, o ile takie istnieje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 W sklepie. No chyba, że już kupiłeś tego niepolskiego Office. Musisz więc zapłacić podwójnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Jak masz oryginalnego, polskiego Office 2000, to dostajesz polskiego Outlooka :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 A jak mam ORYGINALNEGO angielskiego Outlooka i TYLKO outlooka 2000, to co mogę zrobić aby był polski??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Ehhh... Tego się bałem... Myślałem, że może jakieś nieoficjalne nakładki istnieją, albo coś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Istnieje Mozilla Thunderbird! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Potrzebuję profesjonalnych narzędzi, nie jakichś wynalazków. Temat zamykam, dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi