Syliush Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Kto z was gra w guild warsa i w jaką wersje ja gram w factions. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Ja pogrywam w wersję alpha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ian Whyte Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Grałem w triala (dawno temu gdy był w CDA) i nawet mi się spodobało jednak jakoś nie doszło do kupna :P Choć jakoś mnie korci trochę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 A ja grałem z psem w Dyskobola z płytą z GW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 moja wylądowała na żyrandolu ;] jak każda kiczowa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 To moja została w kiosku, bo nie kupiłem ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 A mój egzemplarz został już dawno sprzedany... w biedronce oczywiście xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 kocham te paintowe loga <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Ale nikt nie przebije loga "Władców Imperium". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 OMG nawet nie przypominaj hahaha jak je zobaczyłem to padłem na ziemie i nie wstałem do tej pory pisze spod biurka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Kto z was gra w guild warsa i w jaką wersje ja gram w factions. Syliush opanuj się ! Jak można zakładać takie tematy :blink: :wink: a może mu tak :ban: @dziadekkleofas Hehe zgadza się ------------------------------------------- Ja nie gram w GW Edit: Macie Starsi użytkownicy wiedzą kogo to autora ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Pieter lubisz to logo :> W GW nie gram :| EDIT: Nakyls był szybszy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 @Marrac No wiesz jak zrobił to logo (....) a teraz jestem Nakyls no to wiadomo że będę szybszy :P :P :P :P Edit: Dajcie sobie te logo do sygnatury :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Pieter lubisz to logo :> W GW nie gram :| EDIT: Nakyls był szybszy ;p No jasne! Już dawno ładunek na monitorze wylądował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Uczyniliście prawdziwe zło z tym logiem. Zaraz się zastrzelę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Uczyniliście prawdziwe zło z tym logiem. Zaraz się zastrzelę. No. Same loga zrobione w Paincie. Żenada <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Teraz nie gram ale grałem pierw w factions a potem nightfall łaa wut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi