gorefest Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Otóż jestem pod wielką wieża w swiątyni śniącego. Prowadzi do niej mostek,a na koncu tego mostka jest jakis szaman ? Nie da sie go zabic,a z tej solucji wynika ze musze sie dostac do Xardasa ? Ale jak !? Teleport nie działa pod ziemią :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Otóż jestem pod wielką wieża w swiątyni śniącego. Prowadzi do niej mostek,a na koncu tego mostka jest jakis szaman ? Nie da sie go zabic,a z tej solucji wynika ze musze sie dostac do Xardasa ? Ale jak !? Teleport nie działa pod ziemią :/ To straszne. Musiało być dla ciebie wielkim przeżyciem ale... skąd my mamy wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Najbardziej proste i prymitywne rozwiązanie?... Użyj kodów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Najbardziej proste i prymitywne rozwiązanie?... Użyj kodów! Kody gtfo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Czity som zue! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Nie prawda!.. dzięki kodom przeszedłem wszystkie moje gry za pomocą komendy WIN ... ha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 A mi zepsuły kilka gier. (było fajnie. 5 minut.)* Zapraszamy na forum o gothicu, bo o ile się orientuje to takim nie jest. *Jak ktoś czytał "Rio Anakonda" Cejrowskiego, to wie o co mi chodzi z tą gwiazdką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Możesz przecież wyjść. Gdy będziesz na zewnątrz (ale nadal w środku świątyni), to tam użyj teleportu. Zapraszamy na forum o gothicu, bo o ile się orientuje to takim nie jest. Problem w tym, że były tu też pytania co do innych gier, jak przejść. Zresztą, od tego jest Valhalla, od offtopicu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Czyli mam stanac pod wyjsciem ktorym wszedlem i wtedy uzyc teleportu ? Jak wyjde,to jak mam spowrotem tam wejsc ? Posiadalem jeden zwoj z pewnej skrzyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Za pomocą telekinezy ściągniesz posążek z samego szczytu tej dziwnej struktury orków, ten posążek otwiera bramę, tylko nie pamiętam jak (chyba po prostu musisz dźwignie pociągnąć). Będziesz musiał przy okazji orków wyrżnąć. I wyjdź dopiero kiedy będziesz miał Uriziela. Czyli mam stanac pod wyjsciem ktorym wszedlem i wtedy uzyc teleportu ? Wyjdź z lokacji, zobaczysz kraty w bramie, teleport i ciao. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Tak myslalem zeby tak zrobic :) Juz testuje :) EDIT: Zadzialalo :D Przed chwila przeszedlem Gothic-a ! Musze se zalatwic nastepna czesc :D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi