Krzy100f Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Pobrałem programik G-Java, przerobiłem obojętną grę, utworzyło mi stado różnych plików, co mam zrobić z nimi aby były do użytku, czyli można to było odtworzyć w postaci gry ... Jakby co tu jest link do G-JAVA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Jak umiesz angielski to najlepiej wszystkiego dowiedziec sie na forum g-javy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ja nie mam 21 lat i nie umiem perfect angielski ... W końcu mam prawo dopiero uczę się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Powiedz w skrócie co robi ten program i jakie są nazwy tych plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 To może powiedz, co chcesz osiągnąć, bo G-Java już nie jest konwerterem gier GMowych do appletów Javy. Teraz, to jest zwyczajny program do tworzenia gier + konwerter .gmk na .gm6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi