LolikZabijaka Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Siema! mam pytanie czy ktoś zna kreskówkę z FoXKids(jetix) pt. Nowe Przygody Lucky Luke'a jeśli tak to prosiłbym o internetowe namiary na odcinki tejże kreskówki PO POLSKU ponieważ w moim posiadaniu jest tylko 16 tytuły jakimi dysponuję to : Skarb Daltonów Niech żyje Holly Woods Towarzysze Daltonowie Książęca misja Latający kowboj Gwiazdka Daltonów Daltonowie wśród Indian Sępy nad prerią Duchy i kobzy Związek zawodowy zbójców Lucky Luke na Alasce Sprawiedliwość dla Daltonów Złoto dla Daltonów Ukochana Berta bardzo prosiłbym o namiary na odcinki ponieważ cholernie mi na tym zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 może spróbuj na kreskowka.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 na forum?, tylko że ja i mój kumpel ściągaliśmy odcinki z eMula nie przychrzanią się do tego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 nie przychrzanią się do tego ?? kto niby? W ogóle po co ściągasz z kumplem bajki dla dzieci jak masz 14 lat? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 może lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 no może,tylko że ma 14 lat xf no ale cuż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 i co z tego jak lubi? ja do tej pory czasem sobie smerfy obejrzę :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 @Nikas: A "Włatcy Móch"? Też takie... e-e... i co? A Lucky Luck jest spoko. Jedna z nielicznych kreskówek, które lubiłem na FoxKids/Jetix (uwaga! żal.pl :D). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Laboratorium Dextera ownz ;p tom & jery tez ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 się oglądało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 pełnometrażowy bolek i lolek wymiata. bez jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 pełnometrażowy bolek i lolek wymiata o o! Właśnie! Z tym, że ja oglądałem odcinkowe. lol w pozytywnym znaczeniu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 pelnometrarzowy lepszy bo w odcinkowych nie ma dialogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 ej koledzy spokojnie :P ja sie pytam o lokalizacje odcinków a nie o ulubioną kreskówkę :D Nikas to że mam 14 lat i lubię lucky luka to chyba nic złego a Ty to co lubisz Modę na Sukces, Pierwszą Miłość taki jesteś wielce poważny ?? mogę się założyć że Ty też lubisz jakąś kreskówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 ja tylko apropo, ze mam 21 lat za pare dni, a bolek i lolek mi sie centralnie ######ście podoba :D motyw jak są w afryce, poznają małego typa z dreadami który dojechał gorylowi, i później grali na bębnach z typami w dżungli rządzi. potem araby chciały ich dupska sprzedać ale odlecieli na latającym dywanie i w ogóle jazdy z kosmosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 To ja oglądałem tylko pełnometrażówkę Bolka i Lolka na dzikim zachodzie :( . Do dziś mam na kasecie ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 tez widziałem :P mam na dvd z jakiejś gazety :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 bolek i lolek , wilk i zajac , he-man , robotix , Przygody baltazara gąbki . To jest to ! :P @Nikas , niektorzy nie zapominaja czasow dziecinstwa i lubia do nich wracac . Po za tym Ty ten okres przechodzisz to nie wiem co jest dziwnego dla Ciebie w ogladaniu kreskowek. No chyba , ze nie masz 13 lat ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 panowie... ja nie pytam o ulubioną kreskówkę tylko O LOKALIZACJĘ LUCKY LUCKE'A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Raczej nikt Ci nie poda tego, bo jedyna legalna metoda to kupić albo obejrzeć w TV :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 w TV nie ma już od ponad 3 lat to raz a kupić się nie da to dwa :P a kto tu mówi o legalnych metodach ?? :P ja wszystko ściągnąłem z eMule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No mam już właściwie 14...hmm...moja ulubiona kreskówka?nie wiem,w sumie bolek i lolek jest fajny ale tak to nie wiem :P Ja oglądałem wszystkie bajki,najbardziej kiedyś spidermana B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 a kto tu mówi o legalnych metodach ?? ja wszystko ściągnąłem z eMule Zuch z ciebie <sarkazm off> Nie mogę nic zaproponować oprócz "wujka Google". Na forum raczej o warezach nic pisać nie możemy. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Na forum raczej o warezach nic pisać nie możemy. :/ Jak to nie można? Warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez warez. Kreskówki niektóre są fajne. Niestety, obecnie kreskówki ulegają sprymitywnieniu. O ile w takim Tom i Jerry, Atomówkach czy chociażby nawet X-Menach było można doszukać się morałów, o tyle coraz mniej jest tych walorów edukacyjnych (a to w końcu dla dzieci jest.), a więcej tego, czym się bawił Cezar z gladiatorami. Ba, nawet kreskówki o pokemonach są w pewnym sensie nawiązaniem do niewolnictwa i walki między nimi wbrew ich woli. :P Nawet nie mam kanałów z kreskówkami i nie chcę nawet oglądać tej masowej chały. To już lepiej kupić dvd z jakimś fajnym anime niż katować się jakąś Atomową Betty czy inną Dżuniper Lii. (Ale przyznać muszę, że Kids Next Door jest wporzo.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 O ile w takim Tom i Jerry, morał? przeciez oni tylko latają i sie patelniami po ryjach piorą jak ktoś wyskoczy że i struś pędziwiatr ma morał to ma u mnie ciacho. morałów to szukałbym bardziej w bajkach w stylu "żółw franklin" albo jakis inny listonosz pat czy cos. ostatecznie muminki i buka głupia suka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 No,najlepsza bajka to był asterix i obelix (seria filmów) i kija we wsi nie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Tom i Jerry, Atomówkach czy chociażby nawet X-Menach Pierwsze - hmm... jak mówił propa, tam nie ma morału zbytnio (co nie znaczy, że w ogóle). Drugie - Never! Atomówki są $#%!@$! To jest tak głupie, że hej. Wypacza mózg i robi z niego papkę. W ogóle, wszystkie te CartoonNetworkowe kreskówki sux. Poza Scoobym (ale ten najnowszy to shit), X-Menami i paroma wyjątkami. Trzecie - X-Meni to klasyka. Jakaś konkretna akcja, a nie szpanowanie mocami i obrywanie od ETich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Scooby-Doo FTW!! B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babcia Stasia Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Smerfy są fajowe! Najlepsze było jak Papa smerf zrobił sobie sos ze wszystkich swoich smerfiaczków i zamiast zjeść, przyglądał się przez pół godziny na jedzenie. Bolek i Lolek to już w ogóle... :thumbsup: Nie odświeżamy starych tematów. Jesteś nowy na forum, więc nic Ci za to nie zrobię, jednak pilnuj się na przyszłość. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi